Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Zobrazení na ploše ve Vista x64 Ultimate

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Přátelé,

    stalo se, že některé programy z kontextové nabídky START (W update, Výchozí programy, ovládací panely, tiskárny) když spustím, padnou jako odkaz do lišty, ale nejdou otevřít jejich okna - jakoby se "vypařují" kamsi nad plochu, nebo jánevímkam a nepomáhá kontextová nabídka nad tím odkazem v liště (obnovit, přesunout, maximalizovat, minimalizovat atd.) prostě na plochu je nedostanu, kdybych se posral . . .
    Vše ostatní funguje jak má !
    Nevíte, co s tím ?

    P.S. Pokud nechcete poradit, nechtějte mě nasrat svýma chytrýma poznámkama o Vistě !!!

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Spusť příkazový řádek jako zprávce a napiš SFC/VERIFYONLY a klik Enter.
    Napiš, co ti to napsalo po dokončení kontroly. Je možný, že máš načatý Widle.

    P.S. To P.S. si příště klidně odpusť. Tady nejsou žádný jelita, co se hádaj, jestli jsou lepší XPéčka, Vista, nebo 7, jako na jinejch fórech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Spusť příkazový řádek jako zprávce a napiš SFC/VERIFYONLY a klik Enter.
    Napiš, co ti to napsalo po dokončení kontroly. Je možný, že máš načatý Widle.

    P.S. To P.S. si příště klidně odpusť. Tady nejsou žádný jelita, co se hádaj, jestli jsou lepší XPéčka, Vista, nebo 7, jako na jinejch fórech.
    Vyřešeno ! Poradil MIHI na Freaku !
    Widle načatý nejsou, ale já asi jó . . .
    Problém byl, že stačilo kliknout na přesunout a šipkama to nadirigovat na aktuální monitor - v ATI Catalyst mám totiž jako druhej monitor nastavenou plasmu Panáka a nedošlo mi to . . . Mea culpa . . .

    S tím P.S. máš asi pravdu a beru to ! Omlouvám se zde přítomným !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Že máš dva monitory jsi ve svém prvním příspěvku nenapsal a to dost mění situaci.
    Zkus být příště sdílnější při popisu svého problému, nebo situace. O.K.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Jj taky se mi to stava a problem obcas je ze kdyz se pripojim vzdalenou plochou a okno ktery potrebuju je zrovna na druhem monitoru sestavy na kterou se pripojuju je to taky zabava Ne vsechny ty programy jdou rozumne pretahovat zpet na aktualni monitor ..


    PS: bacha na slovnik
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows Vista Ultimate SP
    Od mutinek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-08-2009, 09:14
  2. Vista ultimate
    Od koi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 20:38
  3. Vista Ultimate-(ne)zobrazení uvítacího okna
    Od fanynek v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2007, 22:03
  4. Windows Vista (Ultimate)
    Od Dawe Winter v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 12:02