Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 165

Téma: Phenom II X2 a X3 OC a core unlock?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    -FAQ-

    Bude doplneno.

    Ve zkratce: Dalsi jadra (pripadne cache) jde odemykat pouze na deskach s SB710 a SB750 diky funkci ACC.

    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 20-09-2009 v 11:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    Dobrý den zakoupil jsem si Phenom II 545 a chtěl bych se zeptat, jakou mám šanci na unlock a OC- stabilní OC..když větrák budu mít
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45004000000QZE
    ,jj eště mi to nepřišlo, tak bych aspoň zatím chtěl se na to zeptat
    Jo sorry.....
    ještě deska....
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45004000000QGZ
    Naposledy upraveno uživatelem Darkhunter: 30-08-2009 v 13:02
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    To jestli půjdou další jádra odemknout nezáleží na větráku, ale na desce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    jj, to jsem zapomněl...ale tak ten větrák je tak kvůli OC :P
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Deska: Možná, pokud nebudou další jádra poškozená

    Chladič: Ano
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    u 550 je skoro 70%šance že půjdou otevřít..a úspěšně...a když to nepůjde, tak na kolik to tak nataktuju..teda paměti neni potřeba vědět nebo jo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    u 550 je skoro 70%šance že půjdou otevřít..a úspěšně...
    Spíš 70% šance že to nepůjde. Prostě záleží na tom, jestli chytneš "zmetka" a nebo jen zamknutý plně funkční procesor
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    u 550 je skoro 70%šance že půjdou otevřít..
    Ty cisla mas odkud?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    Pokud myslis ten prvni post tak to je jen vypis desek na kterych se unlock povedl/nepovedl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    neva...moje deska tam ani neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    neva...moje deska tam ani neni
    Tak jinak. Statistiku uspesnosti odemceni phenomu nemuzes zakladat na tom jake desky unlock umoznuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    tak přejděme radši na to OC :P
    no na jak dlouho to asi tak dam ? 3,6Ghz ?
    Naposledy upraveno uživatelem Darkhunter: 30-08-2009 v 14:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    jo mel by si dát, ale já mam nato takovej mozna prastenej nazor ale cim vecsi modelova rada z serie(napr. athlon 2 sou 240,245,250) tak vecsi sance na taktovani lepsich vysledku. Logika rika, ze procesory se vecsinou ratingujou podle jejich kvality nebo tak neco, nizsi kvalita-nizsi frekvence, samozrejme, vsude je nejaka ta rezerva, ale kdyz ti sousedovic ma 250 na 3ghz a ty napr 245 na 2.9 tak dosáhne obviklých o 200 mhz vic, ikdyž jeho základný frekvence je jeste vyšší na defeautu, protože k dosáhnuti 3 ghz vybiraj procak, který to zvláda bez problému, ja nevim, jak to testujou...

    To jisty palti u vseho a vsech... X4 965 bude nárez...

    Jen me ted zato neukamenujte, jen sem rekl svuj názor, ikdyž asi blbej....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Darkhunter Zobrazit příspěvek
    tak přejděme radši na to OC :P
    no na jak dlouho to asi tak dam ? 3,6Ghz ?
    A jak to máme asi vědět?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. AMD PHENOM X2 545 Unlock
    Od Call993 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-11-2012, 17:02
  2. Core i7 950 vs Phenom II X6 1090T
    Od Kazi4949 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 18-01-2011, 10:02
  3. Socket 1156/1366: INTEL Core i5-750 Quad-Core vs. AMD Phenom II X4 955 Black Edition Quad-Core
    Od Svadlik v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 17:24
  4. AMD Phenom 9850 BE vs. Intel Core 2 Q9400
    Od freegate v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-01-2009, 07:55
  5. AMD Phenom vs. Intel Core 2 Quad
    Od Razi3L v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 16-03-2008, 14:36