Dramatizace knih, literatura, film a divadlo
Jsem literární a divadelní milovník a k tomu se pojí i další záliba, poslech dramatizace knih a divadelních her. Mezi mé oblíbené patří zejména Já Claudis, Jméno Ruze, Harry Potter(lábus), Odysea kapitána Blooda a spoustu dalších. Zajímalo by mě, zda tomuto také někdo holduje. Nehledě na to, že se s tím krásně usíná.
EDIT: Ještě to trochu rozšířím. Jak jste na tom kulturně. Chodíte často do divadla? Jaké divadelní hry byste doporučili a před ktrými byste naopak varovali? Jakou literaturu čtete? Jaké jsou vaše nejoblíbenější knihy? Jak jste na tom s filmy?
Ještě doplním své oblíbené:
Kniha: Andělé a démoni, Pavučina lží, Šifra mistra Leonarda (Dan Brown)
Řeka bohů 1,2,3 (Wilbourne Smith)
Divadlo: Každoročně nekolikráte Shakespearovské slavnosti na PH
Ano pane ministře ve Vinohradském divadle
EDIT: Ještě to trochu rozšířím. Jak jste na tom kulturně. Chodíte často do divadla? Jaké divadelní hry byste doporučili a před ktrými byste naopak varovali? Jakou literaturu čtete? Jaké jsou vaše nejoblíbenější knihy? Jak jste na tom s filmy?
Ještě doplním své oblíbené:
Kniha: Andělé a démoni, Pavučina lží, Šifra mistra Leonarda (Dan Brown)
Řeka bohů 1,2,3 (Wilbourne Smith)
Divadlo: Každoročně nekolikráte Shakespearovské slavnosti na PH
Ano pane ministře ve Vinohradském divadle
No tak knizek sem precetl fakt hodne,do divadla nechodim maximalne tak se skolou (driv),filmovej maniak taky nejsem ze bych musel videt kazdej novej film. Vetsinu casu travim venku a u PC (vecer) a na knihy moc casu neni snad jen kdyz neni co delat. A tech knih by bylo fakt hodne,snad nekdy napisu jaky.