Laboratoř 15.01.2007: karta TD022 pro pokladní systémy
Jednalo se o přídavnou kartu TD022 pro ovládání zákaznického displeje a peněžní zásuvky v pokladních systémech.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
MICX, Schermen, r34ktor
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
MICX, Schermen, r34ktor
kouknu, vydesim se, zkousim neco najit, tipuju, smeju se :D
Sem si rikal co to je ten dolni konektor
Sem si rikal co to je ten dolni konektor
[QUOTE=cool.user]Ja kdyz to videl ak sem se na to uprimne vykaslal...[/QUOTE]
asi tak nejak :) Inak ty si v tomto dobry som si všimol :) teraz to bolo asi fakt dosť ťažke
asi tak nejak :) Inak ty si v tomto dobry som si všimol :) teraz to bolo asi fakt dosť ťažke
[QUOTE=pLc]grafický řadič není správně?![/QUOTE]
Podle distributora tohoto produktu se jedná o řídící kartu (viz.: http://www.gacc.cz/sortiment.yhtml?id=19).
Podle distributora tohoto produktu se jedná o řídící kartu (viz.: http://www.gacc.cz/sortiment.yhtml?id=19).
[QUOTE=r34ktor]Ty konektory bylo jediný, čeho se dalo chytit. Ale vyšlo to. :cool:[/QUOTE]
presne tak, muj prvni dotaz na nejmenovanem vyhledavaci vysel: cannon 9 15 isa
presne tak, muj prvni dotaz na nejmenovanem vyhledavaci vysel: cannon 9 15 isa
[QUOTE=tgfh]Jak jsem uviděl obrázek tak ještě v té sekundě jsem to zavřel... :)[/QUOTE]
Přesně! Já jsem byl na tom stejně :cool:
[QUOTE=mech13]mohl by se u kazde hadanky uvadet celkovy pocet tipujicich?[/QUOTE]
Taky se přikláním k tomuto bodu. :slug A moc se mi líbí ;) případně by se mohlo ještě uvádět procentuální úspěšnost. Ale to zas tak důležité není, každý by si to mohl spočítat, i když by to tam asi vypadalo pěkně :)
Přesně! Já jsem byl na tom stejně :cool:
[QUOTE=mech13]mohl by se u kazde hadanky uvadet celkovy pocet tipujicich?[/QUOTE]
Taky se přikláním k tomuto bodu. :slug A moc se mi líbí ;) případně by se mohlo ještě uvádět procentuální úspěšnost. Ale to zas tak důležité není, každý by si to mohl spočítat, i když by to tam asi vypadalo pěkně :)