Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Black screen

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    1) jsem rád že tě nemám na svědomí o když žádné nemám
    2) lepší když nejde povolit než když se protáčí. Protáčející se vyměnit pokud možno co nejdříve
    3) zkus se napojit ještě na jinou fázi, případě si natáhnout prodlužku z jiného pokoje jako provizorku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Zdravím všechny,

    ač nerad, musím vytáhnout tohle vlákno. Loni, začátkem prosince se mi podařilo sehnat od známého náhradní grafiku (Radeon x1600 pro) a po týdnu bezproblémového provozu jsem dospěl k závěru, že chyba byla v mé původní grafice a tedy jsem ji vyreklamoval. V alfě mi ovšem pouze vrátili peníze, za které jsem si neměl co koupit kvůli nedostatku grafik v té době.

    Teď jsem zhruba tři týdny majitelem nové HD5750 od Asusu, jenže co čert nechtěl. Dneska došlo už ke čtyřem zásekům (z toho jeden hnedka po restartu, ještě než začlo bootování OS).

    Tak tedy, chtěl bych vyzkoušet jestli to není zdrojem, ale můžu si vypůjčit jen nějakej 350w noname A to nechci riskovat. Nepovaluje se někomu z vás, kdo ste z Brna, doma nějakej náhradní kvalitní zdroj na vypůjčení?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jaký máš na kartě chladič? Pokud není ve tvaru formule, může se jednat o vadnou kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Jaký máš na kartě chladič? Pokud není ve tvaru formule, může se jednat o vadnou kartu.
    Ne, mám formulku
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Hm, tak dneska ráno PC už ani nechce naběhnout. I deska začala pípat (1 dlouze a asi dvakrát krátce)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Stryko Fido Zobrazit příspěvek
    Hm, tak dneska ráno PC už ani nechce naběhnout. I deska začala pípat (1 dlouze a asi dvakrát krátce)
    Zrejme sa jedná o chybu vga (väčšinou teda 1long,2short beep znamená chybu grafiky) ...
    Prídavné napájanie máš pripojené ? (aj keď to by grafika sama oznámila) ...

    Akým zdrojom to napájaš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    díky Robky, pro jistotu jsem to zkontroloval a fakt konektor napájení nebyl úplně docvaklý. Ovšem jak se to mohlo uvolnit, to nechápu. Od doby co jsem tu grafiku zapojil poprvé, sem se v PC nehrabal...
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. x2 5000+mb black screen
    Od wolf007 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-07-2014, 09:12
  2. Grafické karty: black screen of dead on Notebook
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-08-2013, 16:51
  3. Windows XP: Po startu některých her jen Black Screen
    Od Merlin-alfa v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-03-2009, 16:44
  4. RA3 - místo menu black screen
    Od Janyk1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-12-2008, 23:47
  5. Win blue screen
    Od Tanajmic v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 15:47