Resim takove mensi dilema. Nevim jestli koupit 17" LCD monitor ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) s hodne slusnymy parametry: kontrast 2000, odezva 4ms, super design ... nebé 19" ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) s horsimi parametry ale zase vetsi uhloprickou...v tuto chvili se mi vice zamlouva to LG 17"..co myslite vy?
PS: monitor by se mel pohybovat kolem ceny 6 500,-Kč
PS: monitor by se mel pohybovat kolem ceny 6 500,-Kč
[QUOTE=D@vid]Resim takove mensi dilema. Nevim jestli koupit 17" LCD monitor ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) s hodne slusnymy parametry: kontrast 2000, odezva 4ms, super design ... nebé 19" ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) s horsimi parametry ale zase vetsi uhloprickou...v tuto chvili se mi vice zamlouva to LG 17"..co myslite vy?
PS: monitor by se mel pohybovat kolem ceny 6 500,-Kč[/QUOTE]
to samozrejme zalezi na tom na co ho potrebujes. ja bych si v dnesni dobe uz s 17'' nevystacil, i kdyz ma horsi parametry sel bych do nejake 19'' ale pokud ti 17'' staci tak ho ber:)
PS: monitor by se mel pohybovat kolem ceny 6 500,-Kč[/QUOTE]
to samozrejme zalezi na tom na co ho potrebujes. ja bych si v dnesni dobe uz s 17'' nevystacil, i kdyz ma horsi parametry sel bych do nejake 19'' ale pokud ti 17'' staci tak ho ber:)
[QUOTE=D@vid]sakrys, tos mi moc neporadil :) ....tak jasne ze bych radeji 19" , ale aby za tu cenu byla kvalitni[/QUOTE]
no nedokazu tak dobre poradit protoze sam lcd nemam, ale uz sem pracoval s 8ms odezvou a 1000:1 kontrast, a prislo mi to celkem fpohode.. jenze to asi zistis az pri dlouhodobym pouzivani. at se radsi vyjadri nekdo jinej:D
no nedokazu tak dobre poradit protoze sam lcd nemam, ale uz sem pracoval s 8ms odezvou a 1000:1 kontrast, a prislo mi to celkem fpohode.. jenze to asi zistis az pri dlouhodobym pouzivani. at se radsi vyjadri nekdo jinej:D
diky no...no ja jsem ted pro tu 17", protoze se mi libi to LG, jenze to je blbej argument :D .... kouknu po nejakych slusnych 19" a nebo me nekdo jeste poradte :)
Tak jsem objevil jednu peknou 19"
Odkaz na CzechComputer.cz: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Odkaz na ofic. web: http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/PC_PRODUCTS_GR_CZ_CONSUMER/LCD_MONITORS_CA_CZ_CONSUMER/LCD_MONITORS_18_19_SU_CZ_CONSUMER/product/190C7FS_00_CZ_CONSUMER/catalog.jsp?language=cs&country=CZ&catalogType=CONSUMER&proxybuster=3XUWACHR1MPSBJ0RMRESHQFHKFSEKI5P
Co na nej rikate?
Odkaz na CzechComputer.cz: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Odkaz na ofic. web: http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/PC_PRODUCTS_GR_CZ_CONSUMER/LCD_MONITORS_CA_CZ_CONSUMER/LCD_MONITORS_18_19_SU_CZ_CONSUMER/product/190C7FS_00_CZ_CONSUMER/catalog.jsp?language=cs&country=CZ&catalogType=CONSUMER&proxybuster=3XUWACHR1MPSBJ0RMRESHQFHKFSEKI5P
Co na nej rikate?
Rozhodne neber 17.. uvazuj tak ze je to prece jen vec se ktrou budes travit hodne casu .. Lcd je periferie kterou budes mit stale na ocich :) Rozhodne nevybirej podle vzhledu ale podle parametru popripade recenzi .. Osobne bych si 17 nikdy nekoupil pri dnesnich cenach Lcd .
Zkus si take procist Přehled vlastností LCD monitorů a take Technologie LCD panelů - update abys trosku ziskal prehled jak funguji urcite typy panelu a jaky je mezi nimi rozdil.. Osobne si myslim ze nejrozumnejsi hranice mezi kvalitou a cenou u koupe lcd je nekde u 10 tisic kde se daji sehnat pomerne kvalitni PVA panely ..
Zkus si take procist Přehled vlastností LCD monitorů a take Technologie LCD panelů - update abys trosku ziskal prehled jak funguji urcite typy panelu a jaky je mezi nimi rozdil.. Osobne si myslim ze nejrozumnejsi hranice mezi kvalitou a cenou u koupe lcd je nekde u 10 tisic kde se daji sehnat pomerne kvalitni PVA panely ..