automatické vypnutí
Mám nov ěnahrátý systém (Win XP) a když vypnu internet, tak mi vyzkočí hláška "Automatické vypnutí" odpočítává se 60 sekund a pak se PC vypne. Mohl by mi někdo poradit, jak se toho zbavit???
[QUOTE=davka]Mám nov ěnahrátý systém (Win XP) a když vypnu internet, tak mi vyzkočí hláška "Automatické vypnutí" odpočítává se 60 sekund a pak se PC vypne. Mohl by mi někdo poradit, jak se toho zbavit???[/QUOTE]
1) Kdyz ti tahle hlaska vyskoci tak do Start -> Spustit napis shutdown -a
2) Zaplatuj si system updatama od MS
3) Pouzivej nejaky normalni antivir a firewall
1) Kdyz ti tahle hlaska vyskoci tak do Start -> Spustit napis shutdown -a
2) Zaplatuj si system updatama od MS
3) Pouzivej nejaky normalni antivir a firewall
Souhlasím s Matajonem. Zazáplatovat, nahrát firewall a antivir a jako prozatímní řešení - pokaždé když se PC bude chtít vypnout použít shutdown -a.
Toto vypínání způsobuje nějaký červ - myslím Blaster, Lovsan, nebo nějaký jejich klon. Kdysi jsem podobný problém též řešil u jednoho známého, ale tehdy se tyto poruchy objevovali zcela nepravidelně.
Virus by mohl odstranit avast! Virus Cleaner, příp. FixBlast. Každopádně je ale nutné si PC zazáplatovat, aby se virus nemohl vrátit.
Toto vypínání způsobuje nějaký červ - myslím Blaster, Lovsan, nebo nějaký jejich klon. Kdysi jsem podobný problém též řešil u jednoho známého, ale tehdy se tyto poruchy objevovali zcela nepravidelně.
Virus by mohl odstranit avast! Virus Cleaner, příp. FixBlast. Každopádně je ale nutné si PC zazáplatovat, aby se virus nemohl vrátit.