Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zvýšení výkonu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    12

    Čau, chtěl bych vědět jestli mojí grafickou kartu nebzrdí cpu a popřípadě na kolik ho nataktovat aby se maximálně využila grafika. Nebo jestli není potřeba přidat ram.

    Sestava:
    Intel Q6600 2.4@3.0 (default napeti)
    Coolermaster V8 (chladič cpu)
    Nvidia Gtx280 700/1150/1400
    Paměti 2Gb 800Mhz
    Deska MSI p45Neo3Fr
    Corsair Hx520W
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, jako nejvetsi brzdu tveho systemu bych povazoval pouhe 2GB pameti ... (upgrade na 4GB ?)
    Jinak procesor by kartu brzdit nemel, a jestli ano, tak ne nejak vyrazne, pokud mas dobry kousek, dal by se nataktovat nad 3GHz, ale myslim, ze prave 3GHz budou optimalni (chladic by to mel snest)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    12

    Jo a poradil bys rovnou jaké paměti? Co kdybych tam ty 2Gb nechal a dokoupil 4gb?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, pokud mas 64bit OS, tak by to samozrejme slo, co je to presne za pameti ? Myslim, ze by bylo lepsi koupit aspon stejnou znacku, jako mas ted ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    12

    Ted mám nějaké š*tky ani nevím cotoje. Mám Vistu 64Bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od L4mka Zobrazit příspěvek
    Ted mám nějaké š*tky ani nevím cotoje. Mám Vistu 64Bit
    Tak jestli mas ted shitky, tak je radsi vymen, aspon se bude lip taktovat, ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    12

    Asi jo Dík za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Pokud mas teda 64 vit OS tak nevidim duvod proc tam nenarvar rovnou 8GB ono se to neztrati a pri dnesnich cenach pameti to nebude tak moc velka investice ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Ono je proste fakt, ze 2G je na Visty malo, pokud clovek dela i neco vic nez kancelarinu, jak grafika a originalni otazka naznacuje Co se ramek tyce, tak cim s nizsim casovanim tim lepsi - i kdyz u Intelu to tak velky vliv nema, preci jen tam nejaky vliv na vykon je.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zvýšení výkonu pomocí SSD.
    Od MoldyFish v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-06-2014, 01:03
  2. Zvýšení výkonu notebooku
    Od souteh v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-06-2010, 11:23
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-06-2008, 11:57
  4. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 19:13
  5. DDR1: Reálné zvýšení výkonu 1GB vs 2GB
    Od Renus v sekci Operační paměti
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 02-08-2006, 20:31