Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Patriot 4x1 gb 1600mhz - pujdou?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Ahoj,

    rozmýšľal som o tom, že by som si asi cez vianoce dokupil další kit pameťových modulov
    Patriot Blades series http://www.patriotmem.com/products/d...&id=634&type=1 (jeden už mám - 2x1gb) a chci koupit další 2x1gb - chci se zeptat, jestli pujdou 4x1 gb (uplne totožné moduly) na 1600mhz, pri zachovanem XMP profilu časováni 7-7-7-18-36-2CR pri nominálnom 1.8V.

    Deska MA770T-UD3P a processor Athlon 2 X2 250

    dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Nikdo neví? :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    No, u ramek pisou, ze to daji:
    designed to operate at 1600MHz at 7-7-7-18 timings

    ...a u mainboardu ze umi az 16G:
    4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory
    Dual channel memory architecture
    Support for DDR3 1666(OC)/1333/1066 MHz memory modules

    Cize kdyz zvednes napeti na tech pozadovanych 1,8V, tak to pujde. To "4 x 1,5V" by nemelo znamenat, ze to mobo nezvladne, kdyz nastavis 1,8V, to se proste jen tak zjednodusene udava, protoze DDR3 jsou na 1,5V "by default", no. Snad jsem te upokojil
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Hmm dík za radu, aspon nekoho to zajíma, tak asi na vanoce dotoho pujdu, pak dám vedet :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Jít by to mělo, ale jeden nikdy neví. Relevantní odpověď by ti dal jen majitel takovéto kombinace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    To j pravda... Ale kdyz to nepujde, muze je vratit. Do 14 dnu bez udani duvodu... a ze bude mit duvod jak remen.

    Davam tomu tak 85 - 90% ze to ta deska zvladne v pohode.

    Budeme se tesit na sdeleni po vanocich, jak to vypada a jestli to ten mainboard utahne nebo ne. Pruvan v kejsu mas, aby se ty regulatory zvladly chladit? Dostanou zabrat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    nj, 1 (nebo2) faze pro ram...hmm tak jeste si to romyslim, jestli do toho pujdu, zase...bezim na 32-bit XP...a zatim sem u zadne hry nepocitil absenci vic ram...pak by byla vecsi istota nejake Patriot 2x2gb pro AMD BE edice 7-7-7-20-40?-2T

    každopádne, dekuju všem za Vás názor
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Tak sem našel doslova chuťovku: 2x2gb kit MUSHKIN 996625 4GB DDR3-1600 (2x2GB) 7-7-6-18

    http://www.tichepc.sk/MUSHKIN-996625...01001183003004 stoja len 115euro, takže buduci upgrade pojde na nich...lepsie pamete som si priat nemohol, dufam, že ich rozchodim...už len peniaze zohnat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DDR3: Jak je to s tím OC u pamětí nad 1600MHz?
    Od Misacek v sekci Operační paměti
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-05-2011, 16:35
  2. HDD - pujdou z něj dostat data
    Od Kunin v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-12-2010, 18:00
  3. DDR2: pujdou ?
    Od Master414 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 12-09-2009, 18:43