Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Bude stačit zdroj

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Zdarec, stačil by na tuhle sestavu

    http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...6D01P5T01IUW01

    můj starý zdroj Seasonic 430 W? dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Podle mne ani ve snu, vypadá to dost na hrane ale skusenejsi poradi iste lépe
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Vhodnější je pro ni ten enermax co máš v košíku. Ten seasonic je fakt na hraně (podle mě bude mít tak 50-70W rezervu, to je ale málo).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Bude, ale zdroj bude zatěžovanej poměrně dost. Vydržet by to měl, ale možná bude tim trpět jeho životnost a taky asi trochu akustická pohoda.
    Sestava bude imho žrát kolem 330W.
    Pokud nehraješ často, tak bych si ho nechal. Na častější celodenní pařby bych koupil novej.
    Naposledy upraveno uživatelem Logout: 06-10-2009 v 21:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Novej bych koupil tak za měsíc až dva. Tak myslíte, že to vydrží?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Jak už jsme psali. "Mělo by".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Pokud neni ten zdroj "načatej", tak jo, seasonicy daj svuj jmenovitej výkon, a tadle sestava nebude žát víc než 350W příkonu (tj. ani ne 300W výkonu) rozhodně žrát nebude. Takže na pár měsíců v poho.
    Teda za předpokladu, že je aspoň trochu rozumně řešený chlazení a do zdroje neleze horkej vzduch, pak je zdroj zatěžovanej daleko víc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    A vůbec, neni lepší i5, počkat na HD5850 a disk vzít Samsung F3 1TB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    ex_ ex_ je offline
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele ex_
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    172

    Bude to na hraně, cpu tdp 95W ,mb až 50W,disk 25W ,dvd 25W a ta gf275 ma tdp 219. Samozřejmě je to udáváné s maximalním vytížením, na který se za normálního provozu nedostanete,ale ten enrmax by téhle sestavě slušel lépe.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: parametry.png 
Zobrazení: 98 
Velikost: 9.5 KB 
ID: 13195  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od ex_ Zobrazit příspěvek
    Bude to na hraně, cpu tdp 95W ,mb až 50W,disk 25W ,dvd 25W a ta gf275 ma tdp 219. Samozřejmě je to udáváné s maximalním vytížením, na který se za normálního provozu nedostanete,ale ten enrmax by téhle sestavě slušel lépe.
    CPU má samozřejmě 125W ne 95.
    U desky se mi 50W nezdá (bude spíš žrát míň)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Hlavně imho nemá moc smysl počítat vcelku nicneříkající TDP, ale kouknout se na typický spotřeby podobnejch sestav v testech. Ty se pohybujou kolem 320W.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    6

    Ked chce niekto mat spolahlive a vykonne PC,treba mat k nemu fakt dobry zdroj s rezervou vykonu aspon 40%,na tomto sa vobec neoplati setrit,je to uplny zaklad,vyskusal som si to aj ja,na vlastnej kozi.
    Lacny a slaby zdroj = PC padne kazdych par hodin,pripadne hocikedy vacsinou necakane,PC sa cudne sprava,atd.
    Pod 500 W by som uz dnes vobec neuvazoval a ked ma byt aj tichy,tak s vysokou ucinnostou = znackovy model s 80+ alebo lepsie 82+.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-02-2012, 18:56
  2. GeForce: Bude stačit zdroj?
    Od majcoš v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-11-2010, 21:00
  3. Bude stačit ZDROJ?
    Od gObla v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-08-2009, 20:46
  4. Bude stačit zdroj?
    Od gObla v sekci Zdroje
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-07-2008, 14:49
  5. Grafické karty: bude mi stačit 300W zdroj??
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 09:38