Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Nefunkční aplikace

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Zdravím pánové a dámy. Nainstaloval jsem si W7 a začal jsem do něj strkat aplikace. Narazil jsem na aplikace, které šli ve WXP, WVista a nešly ve W7 a taky na případy, Kdy byl soft udělám přípo pro WVista a v sedmičkách nešli, což mě teda celkem překvapilo. Jednalo se o Alkohol 120% verze 4.0. Kdežto třeba 4 roky staré PowerISO 3.0 ve W7 šlape bez problémů. Pokud používáte windows 7 a setkali jste se s aplikacema která vám tam nejdou, napiste je sem pokud se vám bude chtít.

    Rovnou teda napíšu dvě když jsem si to vymyslel.

    Alkohol 120% v4.0
    Eset 3.0.556
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Vzhledem k tomu, že ESS 3 je již dosti postarší a ke stažení jsou již snad pouze verze ESS4, tak pouze podotknu, že verze ESS 4 funguje pod Win7 bez problémů.
    Pokud se vyskytnou aplikace, které nefungují pod Win7, lze využít možnosti XP Modu a spustit problémové aplikace na virtuálním stroji. Tuto virtualizaci ovšem mohou využít Ti, jejichž procesor je schopen virtualizace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    samozřejmě, že esset 4 jsem si stáhnul a zprovoznil. Nicméně se mi jedná o soft, na který neni nutná virtualizace a je dělám přímo pro W7 nebo pod něma pracuje bez problémů bez virtualizace
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    109

    Citace Původně odesláno od Zoidik Zobrazit příspěvek
    Alkohol 120% v4.0
    Co to?
    Latest version of Alcohol 1.9.8.7612

    A pod w7 uplne v poradku funguji i starsi verze.

    A nod32 v2.7 take fungoval (nevim jak je to u 3).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    ta verze alkoholu co píšeš, tak mi ve vistách nejela. Abych se lépe vyjádřil, tak mi nefungovala aktuální verze co vyšla asi tak před rokem, tak jsem trochu pátral a dostala se kě mě verze Alcohol 120% 4.0 Black Edition která ve vistách byla bez problémová. Tak jsem uvažoval že pojede i ve W7 a nejela. Zkusim teda tu verzi co píšeš. A noda 3 co mám doma, tak jsem ho zkusil a nic, musel jsem na verzi 4 přejít a bez problému
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    109

    Citace Původně odesláno od Zoidik Zobrazit příspěvek
    ta verze alkoholu co píšeš, tak mi ve vistách nejela.
    Zvlastni, ja zkousel i nejake verze z prosince/listopadu (nebo jak zrovna vyšly) lonskeho roku pod RC1 Ultimate, a jelo.
    Spoustis je jako administrator? (nektere aplikace si to neumi pres uac vynutit, tak je nutno rovnou spustit jako administrator)
    Nyni ale pouzivam magiciso virtual CD/DVD (je to free a bez reklam a ackoliv z pocatku jine nez alcohol, tak sem si na to zvyk velmi rychle) a k tomu magic burner na editaci iso.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    UAC jsem si vypnul, moc to otravovalo. jinak používám jenom práva admina...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    A používáš přímo účet Administrator, anebo účet jinej (vytvořenej při instalaci) s administrátorskýma právama?

    Protože já když zkoušel Win 7, tak jsem zjistil, že i účet s admin právama (jinej než hlavní administrator) požaduje při některých akcích potvrzení UAC, tj. nemá všechny oprávnění pro provádění všech úkolů.

    (zjistil jsem to tak, že jsem taky vypnul UAC a některý věci prostě nešly = musel jsem UAC mít zapnutý, ačkoliv jsem měl účet s admin oprávněníma - protože když je povolený UAC se na provedení akce zeptá, ale když povolený není, se akce rovnou zamítne a neprovede se, a skončí třeba něčím jako Access denied.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Přímo administrátora ne. s admin právama používám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    109

    Citace Původně odesláno od Zoidik Zobrazit příspěvek
    Přímo administrátora ne. s admin právama používám.
    Tak to je jak pise dojigiri, v podstate admin prava nemas, musel by jsi oddisablovat administratorsky ucet a pak se prihlasit pres nej, pak bys byl primy administrator (a dle libosti si jej prejmenovat).
    Jeste to tedy zkus takto, spustit jako administrator.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    Tak tak, alespoň tak se to chovalo mně - tj. ve Windows 7 sice UAC zakázat lze, ale jaksi se s tím nepočítá (některý věci se pak stanou nefunkční a nelze je zprovoznit bez opětovnýho zapnutí UAC, protože bez UAC nelze eskalovat oprávnění a činnost tudíž nelze provést ...).

    Tj. ve Windows 7 nastavení UAC buď nevypínat (nepočítá se s tím), anebo si povolit hlavní admin účet (protože při instalaci se standardně vytvoří jinej admin účet a hlavní admin se zakáže) a všechny instalace provádět pod ním, jinak to nejspíš nepůjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Me ve Win 7 64bit,neslo Power Dvd v.7
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    To Zoidik: místo Alcoholu použij UltraISO. Je to víc než plnohodnotná náhrada. Umí snad všechno :http://www.stahuj.centrum.cz/utility...vani/ultraiso/
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 16-10-2009 v 03:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    To Zoidik: místo Alcoholu použij UltraISO. Je to víc než plnohodnotná náhrada. Umí snad všechno :http://www.stahuj.centrum.cz/utility...vani/ultraiso/
    ... a nebude tu musiet riesit warez - Alcohol 120% 4.0 Black Edition
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Dobry den, tak jsem 7 testoval 2 dni a prisel jsem na par problemu,pokusim se je popsat co nejlip dovedu:

    1. jsem prihlasen jako admin, ucet co mi byl nabidnut primo pri instalaci,jak jsem vycetl vyse tak i tento ucet neni uplne "plnohodnotny admin", jak vytvorim ucet ktery bude fungovat jako spravce jak se pise vyse?

    protoze-

    c.2. pouzivam klavesnici log G15 s displayem a tam mi bezi Everest, kdyz mam zapnuty UAC a v everestu nastavim spoustet po startu, tak se pri zapnuti PC objevi potvrzovaci obrazovka jestli chci opravdu everest spustit,a Everest se nespusti,kdyz UAC vypnu, everest pri zapnuti nabehne normalne, da se nejak naucit everest aby se proste spustil pri zapnutym UAC?(jinak mam u ikony everestu takovej ten obrazek stitu,proc?)

    a cislo 3. pouzivam na regulaci vetraku grafiky ATI TRAY TOOLS, a ten mi nejde tez nainstalovat,pise ze W7 nemuzou nainstalovat nepodepsanej dig.ovladac od ATT,kdyz pri bootu Win pouziju F8 a tam dam povolit nepodepsane ovladace, tak ATT nainstaluji a bezi, ale po restartu PC zas pise ze nebyl spusten ten ovladac a ATT se nespusti, pouziva nekdo ATT a W7? stahl jsem ovladac od http://www.ngohq.com/home.php?page=dseo, jmenuje se "Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b", pak to funguje, ale da se spustit jen jako TEST MODE, a na plose mam ted vpravo v rohu napis TESTOVACI REZIM W7 SESTAVENI 7600, coz neni uplne ideal. da se nejak ATT nainstalovat i s tim jeho ovladacem? neco povolit atd?( zkousel jsem ruzne verze ATT, i tu uplne posledni,porad stejny)

    4.- pouzivate W7 se zapnutym UAC nebo vyp? vyse se o tom psalo, a nejak nedoresilo, ja ho mit zapnute nemusim, ale prej se stim nepocita tak nefunguje vse korektne, vysvetli nekdo?


    Díííky moc za pripadne rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dva monitory, dvě aplikace ?
    Od Derick v sekci Monitory
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-12-2010, 15:42
  2. Aplikace PC Suite
    Od astec v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-09-2009, 10:23
  3. Router a internetové aplikace
    Od ozzi v sekci Sítě
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:58
  4. Aplikace jako služba
    Od Dusty007 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 16:41