Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Zdroj Eurocase 550W

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    15

    Zdravím,potřebuju poradit mám zdroj Eurocase 550W a zdá se mě že v reprákách bzučí a to aji dost,dělá to aji na integrované zvuk. tak aji na nové Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium.Podle mě to dělá zdroj,vím že je na hovno ale nějak nezbyli prachy na jinej.Zkuste poradit jestli máte s tím nějaké zkušenosti,a zrovna nějakej dobrej poradte na zakoupení aby to utahlo grafiku 4870,dík moc za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    když je málo peněz tak seasonic oem (350/400W)
    jestli trochu víc tak corsair cx400W (to samí jak seasonic jen delší záruka a líp řešený kabely)
    nebo corsair vx450 (ještě delší záruka)
    nebo hx450 (s modulrníma kabelama)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    nemáš kablík co vede k bednám hodně blízko napájecího kabelu?
    skoušels i jiný zdroje signálu do beden jestli to není bednama?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Nejpr napis kompletní sestavu (CPU,MB a grafiku - mas 4870,ok) a tvuj cenovej rozpocet na novej zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Ten zdroj si zaslouží vyměnit i tak, ale imho to spíš bude tak jak píše jizlii - spíš reprákama, než zdrojem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    15

    Reprákama to není stoprocentně,u starýho pc naprostý ticho bylo a aji když je zapojím na Mp3přehrávač tak taky v poho.Jo moje sestava je:INTEL Core 2 DUO E7200,Hdd 640,ATI 4870,Dvd RW,Zvuk Creative SOUND BLASTER X-Fi Titanium to je vše,jo asi tak max investice je 1200kč,dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Zahraju si na Trodase :-) A co kondíky na desce? Nejsou vyteklý?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Tak tak, ono to ani nemusí být zdrojem, tohle vysokofrekvenční rušení může klidně dělat i deska, případně nějaká kombinace Deska<->Grafika<->Zdroj..
    Nicméně ten zdroj je asi nejpravděpodobnější příčina. Nejlevnější náhrada? Seasonic OEM 400/500W..
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 26-10-2009 v 18:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    5

    1.Niektore zdroje,dosky a grafiky nie su kompatibilne a vypustaju potom rozne zvuky az do nepocutitelnych frekvencii,je tu o tom aj samostatny chlievik
    2.Mozu to byt prudove slucky,normalne povedane,nie je dobre uzemnenie,mas privodnu snuru PC zapojenu do normalnej 3-zilovej predlzovacky,pripadne zastrcky,ktora ma zapojene vsetky kontakty standardne na elektr.siet,ak ano skus napojit case z kovovej kostry najlepsie zo skrinky zdoja nejakym drotom na uzemnenie napr.radiator,daj si pozor na elektrinu ! (zazil som uz pripad nekvalitneho pripojenia PC na elektr.siet,ked PC vyrazalo istic a na kostre bolo 220 V)
    3.Moze to chytat fakt aj brum zo zdroja ako pise Jiziii,alebo aj z vykonnej grafiky,lepsie je napojit zosik cez koaxialny alebo opticky digitalny vystup,ak mas domaci AV prijimac,ak nie,riesenim moze byt aj zapojenie kondika 1 az 5 uF do cesty analogoveho signalu,takzv.galvanicke odelenie.
    Naposledy upraveno uživatelem Robottt: 26-10-2009 v 18:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Zahraju si na Trodase :-) A co kondíky na desce? Nejsou vyteklý?
    Mozna jeste nejsou, ale to dlouho trvat s Eurocase nebude.

    Jak tady Robottt spravne pise, nektere kusy HW se spolu nesnesou. Jsou tu v zasade dve reseni. Novy rozumny zdroj. Lepsi odruseni a zapojeni na jiny sitovy okruh speakeru.

    To druhe reseni znamena, ze drive ci pozdeji bude problem jen horsi a ty kondiky vytecou. Nebo hezky exploduji jako na Asus P5 radach desek
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    15

    Hoši dík za rady,tak sem šel do Zdroj SEASONIC SS-500ET-F3, 500W Bronz a supr absolutní ticho v reprakách,to su rád že už nesliším bzučení!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 18-02-2010, 11:57
  2. Zdroj 550W
    Od neotek v sekci Zdroje
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 13:38
  3. Zdroj 550W 12cm fan tichý PFC Eurocase
    Od ShadowX v sekci Zdroje
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 08-09-2007, 17:42