Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 70

Téma: Sestava kolem 10 000 Kč

  1. #46
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,268

    V BIOSu najdi položku Chipset Configuration ? Chipset Setting ? Onboard HD Audio a Front Panel nastav na Auto
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    V BIOSu najdi položku Chipset Configuration ? Chipset Setting ? Onboard HD Audio a Front Panel nastav na Auto
    skoro se az stydim za to jakej sem laik :-).....jak sem mam dostat do biosu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Během těch několika počátečních sekund při probíhající POST detekci. Klávesa, kterou se do BIOSu můžete dostat, je napsána při úvodu na obrazovce. Ve většině případů se do SETUPu dostanete mačkáním klávesou DEL (F2, Ctrl+Alt+Esc)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    v biosu sem to nastavil
    onboard HD audio na auto
    front panel na auto
    Primary G........ sem nechal na enabled
    a Dram ...... sem nechal na auto

    ......repraky nejdou
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    a v tech ovladavich panelech jsi byl? je tam jedno nebo 2 zarizeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    jo byl...viz obrázek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Nepojmenovaný 2.jpg 
Zobrazení: 84 
Velikost: 36.8 KB 
ID: 14048  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od cerny.mysak Zobrazit příspěvek
    jo byl...viz obrázek
    hm. tak ja myslel ze to je tady prehozeny,dle obr je to spravne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    uz si fakt nevim rady.....:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,268

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    hm. tak ja myslel ze to je tady prehozeny,dle obr je to zpravne
    Citace Původně odesláno od cerny.mysak Zobrazit příspěvek
    uz si fakt nevim rady.....:-)
    IMHO neměl by tam mít možnost analogového výstupu ? Nyní má aktivovaný výstup SPDIF, tzn. digitální výstup.
    V Přidej/Odeber odinstaluj veškeré ovladače pro zvuk. kartu a ve Správci zařízen odeber zvuk. zařízení a restartuj počítač. Proveď instalaci zvuk. driveru znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    jak mi kevin radil kde mam stahnout drivery, tak jaky presne mam stahnout? naky sem stahnul, myslel sem ze spravny, ale redsi se jeste ptam.... dyztak ty drivery sou tady http://www.asrock.com/MB/download.as...DE%2b&o=Win764
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,268

    V sekci Driver stáhni všechny drivery a pro jistotu proveď reinstall driverů (pokud jsi již tak neučinil). Jinak ovladač pro zvuk je tento: VIA high definition audio driver ver:v7500F_HDMI
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    Citace Původně odesláno od cerny.mysak Zobrazit příspěvek
    jak mi kevin radil kde mam stahnout drivery, tak jaky presne mam stahnout? naky sem stahnul, myslel sem ze spravny, ale redsi se jeste ptam.... dyztak ty drivery sou tady http://www.asrock.com/MB/download.as...DE%2b&o=Win764
    ty mas win 7 64bit?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od lexxxa Zobrazit příspěvek
    ty mas win 7 64bit?
    jo, mám..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,268

    Ještě jednou vlez do BIOSu a položku HD Audio zkus nastavit z Auto na Enabled. Pokud jej nastavíš na Disabled, neměla by být zvuk. karta ani nalezena, neboť ji zakážeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    65

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ještě jednou vlez do BIOSu a položku HD Audio zkus nastavit z Auto na Enabled. Pokud jej nastavíš na Disabled, neměla by být zvuk. karta ani nalezena, neboť ji zakážeš.
    jj, skusim to..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sestava kolem 20K urcena na hry...
    Od Leviks v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 12:04
  2. PC sestava kolem 20K
    Od PLUT0 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-03-2009, 21:50
  3. Pc- Sestava na hry kolem 15k
    Od Mašut v sekci PC - archiv
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 16:38
  4. PC sestava kolem 13 tis.
    Od pan klobouk v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-07-2008, 13:33
  5. Sestava kolem 20K
    Od frostman666 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-06-2008, 14:06