Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: AMD Athlon 64 (Opteron) X2 zaplata do win XP

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele filda2003
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Zdravim lidi. Vzhledem k tomu, ze jsem to na tomhle foru jeste nenasel, tak me napadlo, ze by to nekomu mohlo pomoct :-) ...

    Jedna se o hotfix, ktery je urcem pro dvoujadrove CPU od AMD.
    Rozdil vykonu by mel byt znat hlavne pri zaplem Cool & Quite, ale neni to podminkou.
    Dale by mel resit problemy s nestabilitou.

    Pokud zadne problemy s procesorem nemate, nemusite si tento hotfix instalovat.

    A nakonec LINKY:

    Samotny hotfix:
    http://anthrax.ic.cz/hotfix/WindowsX...v3-x86-CSY.exe

    Uprava registru: (SPUSTIT AZ PO INSTALACI HOTFIXU !)
    http://anthrax.ic.cz/hotfix/uprava_registru.reg

    Doufam, ze vam to pomuze.
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 22-05-2009 v 20:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Čau, mám AMD Athlon 64 X2 3800+ socket AM2.
    Mám ho už pár dnů a mám často nestabilní projevy.
    Přenastavoval jsem různě Bios, zejména RAM, ale stále se mi systém někdy sekne. Nemusím restartovat na tvrdo, ale oběví se mi vždy tabulka (kde je na výběr: odesílat, neodesílat).
    Jedno jádro má většinou o 10C vyšší teplotu než druhé taky nevím jestli to tak má být.
    Když čtu ten tvůj příspěvek, myslím si, že by mi to mohl pomoct. Funguje to taky na socketu AM2? Ta rozdílná teplota jader o zhruba 10C, co si o tom myslíš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Už jsem to vyřešil!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Už jsem to vyřešil!
    Kdyz uz pises, ze jsi svuj problem vyresil, tak by bylo dobre, kdyby jsi napsal jak...Pouzitim toho hotfixu nebo mas jinej navod?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Tou zaplatou to nebylo.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele filda2003
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Tou zaplatou to nebylo.......
    A byl by nejaky problem tady vysvetlit, jak si problem vyresil ?? .. urcite ho maji i ostatni lide a tohle by jim mohlo pomoct
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015
    Odpovídat lze po přihlášení