Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Leadtek WinFast DTV2000 H vs W7 x64

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    20

    Zdravím všechny a prosím o radu.
    Nedaří se mi zprovoznit TV kartu v nově nainstalovaném systému. Našel jsem nové ovladače ze stránek výrobce ale nedaří se mi je nainstalovat. Instalace proběhne s následným restartem a výsledkem je oznámení ze správce zařízení:
    >Systému Windows se nepodařilo ověřit digitální podpis ovladačů vyžadovaných pro toto zařízení. Při předchozí změně hardwaru nebo softwaru mohl být nainstalován soubor, který je nesprávně podepsán, je poškozený nebo se může jednat o škodlivý software z neznámého zdroje. (Kód 52)<
    >Pro toto zařízení nejsou nainstalovány žádné ovladače.<
    >Ovladač zařízení nebyl spuštěn, protože by měl za následek nestabilitu systému.<
    Je možné toto vyřešit nebo budu muset přeinstalovat systém na 32bitovou verzi?

    TV karta fungovala normálně v W7 RC ale jednalo se 32bitovou verzi a při použití se vypínala funkce AERO.
    Hardware viz podpis.
    Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Tuto kartu používám pod Win 7 RC 64-bit s ovladači pro Win vista 64-bit staženými z originálních stránek a nemám žádný problém. Zkoušel jsi třeba ovladače stáhnout znovu a znovu přeinstalovat,jestli nedošlo k chybě při stahování?
    Popřípadě můžeš zkusit někde stáhnout nějaké starší ovladače pro vista 64-bit a vyzkoušet. Bohužel nevím jakej je rozdíl mzi rc a rtm verzí win 7. Možná mi to jede jen pro to, že rc na podpisy tak nekouká...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    20

    Zkoušel jsem i ovladače na Vistu ze stránek Leadtec-u ale vůbec se nenainstalovaly. Instalačka projede - restart a výsledek ve správci je WinFast žlutě.
    Mezi řadiče videa a zvuků se ve správci zařízení umístí pouze při použití instalačního CD ale zase s chybou.
    Měl jsem za to, že oficiální verze nebude mít mouchy, které se neprojevily v RC verzi.
    Přesto díky za reakci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    5

    Ta karta je na dvě věci.Také jsem bojoval s ovladači.Když už se nainstalují,tak nejde zvuk,když se podaří zvuk,tak obraz nic moc.Už je v šuplíku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Tak jsem přešel na officiální verzi Win 7 a karta mi už taky nejde... s RC jsem neměl problémy, v officiální verzi nemám ovladače, vyřešil jste již někdo tento problém, či ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    209

    Tak jsem to nakonec vyřešil, u instalátoru jsem zadal spustit v kompatibilitě s vista sp2 a právy adminitratora a nahrálo to ovladače bez reptání a jedou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od jeninicicek Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to nakonec vyřešil, u instalátoru jsem zadal spustit v kompatibilitě s vista sp2 a právy adminitratora a nahrálo to ovladače bez reptání a jedou...
    Zdravim mam stejny problem s ovladacema na stejny tuner neslo by nekde napsat podrobnejsi navod jak to zprovoznit? diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2016
    Příspěvků
    1

    Prosím všechny, nemáte někdo funkční ovladače k této kartě pro Windovs 7x64? Už si s tím hraju asi týden, ale žádné nefungují.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení