Jak zarucene (tim myslim, ze to mate odzkousene) obejit 80minut cekani na rapidu (.com i .de)? Zkousel jsem link-protector.com a ten nepomaha.Pro poctivce predem rikam, ze potrebuju par filmu (asi 20 let starejch) k maturite. dik
sorry, ze to sem cpu, ale nevim, kam jinam
sorry, ze to sem cpu, ale nevim, kam jinam
No zarucene a spolehlive jen tak, ze si zaplatis ucet :) Ono to koneckoncu zase neni tak drahe.
Jinak pouze pres anonymni proxy, ale najit nejakou rychlou a spolehlivou je vzhledem k e stahovani prakticky nemozne.
Jinak pouze pres anonymni proxy, ale najit nejakou rychlou a spolehlivou je vzhledem k e stahovani prakticky nemozne.
Jak píše Huncut - spolehlivě asi jedině tím, že si to zaplatíš. Osobně jsem zkoušel různé anonymní proxy servery a po zdlouhavém zkoušení jsem i na pár dobrých narazil (tak 1 z 500 zkoušených :thumbdown), ale to vydrželo jen chvíli. Po pár dnech to většinou přestalo fungovat...
Taky ta rychlost bylo o hooodně pomalejší - u některých serverů se pohybovala až kolem závratných 500 B/s :hmm.
Taky ta rychlost bylo o hooodně pomalejší - u některých serverů se pohybovala až kolem závratných 500 B/s :hmm.
Programy jako US Downloader nebo Rapget ten čekací limit neobejdou, jen za tebe ohlídají jeho uplynutí a stahování obstarají za tebe. Třeba přes noc. Ale občas mají problémy, rapidshare rád mění formát znaků, který musíš opsat :)
Dobre, tak zaplatim, nejlip pres telefon. Zkousel jsem volat pre Nemecko+49 i Slovensko+421 (CR tam neni) a neslo to. mam Vodafone.
[QUOTE=Huncut]Programy jako US Downloader nebo Rapget ten čekací limit neobejdou, jen za tebe ohlídají jeho uplynutí a stahování obstarají za tebe. Třeba přes noc. Ale občas mají problémy, rapidshare rád mění formát znaků, který musíš opsat :)[/QUOTE]
Do US Downloaderu, ale můžeš dát i seznam proxy serverů, který se budou postupně střídat a tak vlastně obejdeš ten limit, páč budeš pokaždé na jiném IP. Problém je ale právě v těch proxy - musíš sehnat opravdu kvalitní, jak jsem psal výše...
Do US Downloaderu, ale můžeš dát i seznam proxy serverů, který se budou postupně střídat a tak vlastně obejdeš ten limit, páč budeš pokaždé na jiném IP. Problém je ale právě v těch proxy - musíš sehnat opravdu kvalitní, jak jsem psal výše...
Petr S.: Jojo, mas pravdu. Jen kdyz sem zkousel USdownloader posledne, tak sem stejne musel ten kod na obrazku opisovat rucne, protoze ho OCRko nerozeznalu, takze clovek musel u toho PC stejne porad byt. S proxy servery je to hruza, to je fakt.
jkl: nejlepsi je platit pres paypal (potrebujes embosovanou platebni kartu). Nebo se alespon domluvit s nekym, kdo ma uz paypal zarizeny.
jkl: nejlepsi je platit pres paypal (potrebujes embosovanou platebni kartu). Nebo se alespon domluvit s nekym, kdo ma uz paypal zarizeny.
Huncut: jj, snažej se :mistake Mají v tom peníze :)
jkl: Všechny potřebné informace nalezneš zde.
jkl: Všechny potřebné informace nalezneš zde.
Rapidshare...hmm tak s tim osobně problém nemám stáčí abych se odpojil a zase připojil, dostanu jinou IP adresu a je vyřešeno. Ale kámoš to řeší přes nákej generátor IP adres nebo tak něco mno sválně se ho na to zeptám.
můžu jen doporučit stát se studentem FEL ČVUT a bydlet na koleji. Získáš k dispozici 1 vlastní IP, 1-3 IP u spolubydličů, 1 IP na klubový HOME server (přes SSH), 2 IP na školních sunray serverech (ssh) a 1 IP na školní proxyserver :-D. Vše na stomegabitových a silnějších linkách ;)
[QUOTE=Keymaster]můžu jen doporučit stát se studentem FEL ČVUT a bydlet na koleji. Získáš k dispozici 1 vlastní IP, 1-3 IP u spolubydličů, 1 IP na klubový HOME server (přes SSH), 2 IP na školních sunray serverech (ssh) a 1 IP na školní proxyserver :-D. Vše na stomegabitových a silnějších linkách ;)[/QUOTE]
Kurnik, že já tam nešel :eek: :D
Kurnik, že já tam nešel :eek: :D
[QUOTE=Keymaster]můžu jen doporučit stát se studentem FEL ČVUT a bydlet na koleji. Získáš k dispozici 1 vlastní IP, 1-3 IP u spolubydličů, 1 IP na klubový HOME server (přes SSH), 2 IP na školních sunray serverech (ssh) a 1 IP na školní proxyserver :-D. Vše na stomegabitových a silnějších linkách ;)[/QUOTE]
Jak můžu stahovat z rapida přes SSH? V lynxu nevidím captchu. A ta proxyna bude sdílená, takže k ničemu.
Jak můžu stahovat z rapida přes SSH? V lynxu nevidím captchu. A ta proxyna bude sdílená, takže k ničemu.
[quote=a8nr]Jak můžu stahovat z rapida přes SSH? V lynxu nevidím captchu. A ta proxyna bude sdílená, takže k ničemu.[/quote]
Myslím, že on jenom chtěl říct, co všechno budeš mít k dispozici, když tam budeš studovat...
Myslím, že on jenom chtěl říct, co všechno budeš mít k dispozici, když tam budeš studovat...
proxy je sdílená, ale moc se z ní netahá.
není problém pouštět na dálku grafické aplikace, stačí v putty nastavit port forwarding a na lokálu si pustit xming.
není problém pouštět na dálku grafické aplikace, stačí v putty nastavit port forwarding a na lokálu si pustit xming.
prosim vás mám premium účet na rapidshare a nevim co mám nastavit v US dowmloaderu aby to tahalo.pomozte pls...
[QUOTE=Pchlad;85626]prosim vás mám premium účet na rapidshare a nevim co mám nastavit v US dowmloaderu aby to tahalo.pomozte pls...[/QUOTE]
Není lepší Rapget? Jinak google po zadání "usdownloader nastavení premium" prozradí.
Není lepší Rapget? Jinak google po zadání "usdownloader nastavení premium" prozradí.
Vrele doprucuji http://www.predplacenky.cz!!!! Mel jsem od nich koupeny 1 mesic na Rapidsharu, aktivace byla den po zaplaceni aktivni, vse probehlo bez problemu! B)
[QUOTE=ice_d;86046]Vrele doprucuji http://www.predplacenky.cz!!!! Mel jsem od nich koupeny 1 mesic na Rapidsharu, aktivace byla den po zaplaceni aktivni, vse probehlo bez problemu! B)[/QUOTE]
A neni lepsi zaplatit pres Paypal a koupit primo na rapidshare? Vychazi to o tretinu levneji a aktivni je ihned...
A neni lepsi zaplatit pres Paypal a koupit primo na rapidshare? Vychazi to o tretinu levneji a aktivni je ihned...