Když sem si četl thread o obrázcích v podpisu (což mě vážně nepálí, protože mám podpisy skrytý), tak jsem si připomněl jednu skutečně velmi špatnou vlastnost tohoto fóra (ono je to na každém fóru, ale tady je to extrémní) - naprosté plýtvání místem v horizontálním směru.
Většina příspěvků zde má 1-3 řádky, občas to má i 1-3 řádky (s okrajem 3-5) dlouhou citaci.
Ovšem kruté je, že i pro jeden řádek textu se často zabere ve svislým směru prostor pro 20-30 řádků jen proto, že ty informace pod avatarem jsou jsou vcelku zbytečný a zbytečně velký (viz obrázek v příloze).
Navrhuji tedy debatu o tom, jestli se na tyto informace díváte a sledujete je, nebo jsou spíš na obtíž.
Já osobně bych zcela vypustil informaci o počtu kreditů (na rovinu, co je komu do toho?), změnil/zmenšil bych zobrazení reputačních bodů, zásadně bych zmenšil prostor pro ocenění (řekl bych, že nepotřebují gigantický rámeček), další kontakty (ICQ, Skype) natlačil zcela dolů (nebo odstranil, nechal jen v profilu) a možná i kromě avataru umožnil i skrytí dalších položek (např. bydliště a iTrader mě zajímá pouze v bazaru)
... suma sumárum, po pár úpravách by stačilo i o polovinu míň rolování na stránce a to ani nechci myslet na chudáky s netbookem.
A jestli to jde všechno někde nastavit, tak jsem totálně mimo mísu a nic sem neřekl![]()