Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Jake paneti ke core i5 a gigabyte p55 ud3?

  1. #1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    395

    Ani jedny, najdi si s nejake, o kterych vyrobce tvrdi, ze pobezi pri napeti <= 1.65V.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    takze http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68642 ?

    a muzes mi pls trosku vysvetlit proc je tak dulezite to napeti? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Je to kvůli integrovanému řadiči pamětí v procesoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    395

    Citace Původně odesláno od Nathan Zobrazit příspěvek
    Treba ty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    Jeste jsem nasel tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69790. jsou skladem. vydrzi i taktovani procesoru kterej chci mit kolem 3.4Ghz bez zmeny napeti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Proč by neměly ? Budeš přeci taktovat procesor, nikoliv moduly RAM
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    mno u meho anthlona 64 kdyz jsem taktoval tak jsem zvedal sbernici, tim padem se zvysovala i rychlost pameti pokud jsem jim nedal jiny nasobic. Si asi musim nekde precist jak se taktuje core i5 nez mi ta sestava dojde nebo se stane neco nemileho
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,240

    Citace Původně odesláno od Nathan Zobrazit příspěvek
    mno u meho anthlona 64 kdyz jsem taktoval tak jsem zvedal sbernici, tim padem se zvysovala i rychlost pameti pokud jsem jim nedal jiny nasobic. Si asi musim nekde precist jak se taktuje core i5 nez mi ta sestava dojde nebo se stane neco nemileho
    Při taktování Athlona si také máš nastavit nižší frekvenci modulů RAM pomocí děličky napětí a poté taktovat procesor pomocí Bus Speed
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    22

    Moc diky za radu btw jaky paneti bys mi doporucil ty? ale musi byt skladem a na czc u ktereho musim obednat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    pameti jakkékoliv do 1.65V (1333 nebo 1666) pokud se vyložene nehoniš za lepšími čísli v 3D marcích atd. stači klidne.

    napriklad tyhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=68322
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Intel Core i7-3770K + Gigabyte GA-EP35-DS3L?
    Od bondyfan v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2012, 13:41
  2. Taktování Core 2 Q8300 na Soc.775 Gigabyte
    Od dracihnev v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-03-2011, 11:57
  3. Gigabyte GA-G41M-ES2H (rev.1.0) + Celeron Dual Core E3200
    Od superdrooper v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-12-2009, 16:05
  4. Jaké 2x2GB ramm na Gigabyte 965P-DS4
    Od fps v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 20:09