Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Netbook

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    Mate nějaky tip 10-11" kolem (spiše Do) 8000?

    http://www.cybex.cz/produkt=860274397/ ma někdo zkušenost s timhle?

    A k zaruce:
    Záruční servis se řeší následovně. Zákazník zavolá na bezplatnou linku 800 606 040. Operátorovi nahlási adresu a termín odvozu, poté IdeaPad vyzvedne kurýrní služba, která jej opravený doveze na stejnou adresu poté zpět. Záruční servis těchto NTB neřeší servisní síť IBM ! Na baterii je záruka 1 rok.

    Co v připadě že je po zaruce? Taky si pro něj přijedou s tim že za tu cestu něco zaplatim a pak mi daj vědět kolik by stala připadna oprava? Nevi někdo?

    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Tu s10 mám zhruba jeden rok a zatím s ním nemám nejmenší problém. Wifi šlape v poho, bt, taky výdrž na baterii i přes 6hodin, a to nemám úsporný režim. Někdy je sice pomalejší, ale jak se rozjede, tak pohoda. Sice má jen 2x USB, ale to se dá nějak přežít. Touchpad je sice malý, ale bezproblémový, displey slušný, při přímém slunečním světle není nejidealnější, ale dá se na to koukat. Klávesnice (dost používáná) zatím bez nejmenší oděrky a navíc je celkem velká.

    Já mohu tu s10 jen doporučit. Měl jsem v ruce s12 a ta mě nějak nenadchla.

    Asus EEE má na mě moc malou klávesnici(mám ho taky)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    Asi ho tedy vezmu diky.
    A nebali by jste se ho obědnat poštou? http://www.asus.cd/notebooky-2/lenov...d-xph-cerny-4/ zde např. docela solidni cena...a vzhledem k tomu že reklamace probiha stejně přez ten telefon+dovoz až do domu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Tu firmu neznám, z netu kupu skoro pořád, ale raději si nejdříve zjištuji reference. Nemám problém a alfacomp a czechcomputer ( i když ta liknavost při reklamacích mi začíná vadit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    Takže bys určitě vzal spiše tady tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=70528 ? matně jsem se na to podival a jsou tam nějake rozdily ten levnějši z toho prvniho linku ma větši frekvenci ramek dokonce... (1GB DDR2-667 vs Velikost operační paměti [MB]: 1024Frekvence paměti [MHz]: 533 ) nebo je to jen nějake označeni? nevyznam se.
    Naposledy upraveno uživatelem ja.tomas: 26-11-2009 v 09:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od ja.tomas Zobrazit příspěvek
    Takže bys určitě vzal spiše tady tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=70528 ? matně jsem se na to podival a jsou tam nějake rozdily ten levnějši z toho prvniho linku ma větši frekvenci ramek dokonce... (1GB DDR2-667 vs Velikost operační paměti [MB]: 1024Frekvence paměti [MHz]: 533 ) nebo je to jen nějake označeni? nevyznam se.
    Paměť je v netbooku typu DDR2-667, ale taktovaná je vždy na 533 MHz, víc čipset neumí. Všechny netbooky s Atomem to mají stejně. Co třeba ho vzít ze Softcomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,847

    A nebol by predsa len ten S12 vyhodnejsi? Vacsi display, vyssie rozlisenie, moznost doplnit RAM na 2GB, slot express card ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od EditorPO Zobrazit příspěvek
    A nebol by predsa len ten S12 vyhodnejsi? Vacsi display, vyssie rozlisenie, moznost doplnit RAM na 2GB, slot express card ...
    K tomu jde dodat snad jen to, ze v tomto pripade doplneni (rozsireni) 2GB na 4GB = koupe 4GB pameti a ulozeni puvidnich modulu kamsi...

    Osazene jsou dva sloty po 1GB a vyssi modely u nas neprodavaji (verze s 3GB a s 4GB RAM, vetsimi disky atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    Mg jsem asi debil, koupil jsem si teda ten lenovo netbook a tedkom jsem ho prvně zapnul vše ok ale když jsem ho za chodu zavřel a potom otevřel tak obrazovka nejede pomačkal jsem všechny klavesy, zkusil dat zase do napajeni, mačkam tlačitko zapnout a nic....jinak je zapnuty slyšim že jede ale obrazovka jenom tma.... :X
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Klávesová zkratka pro přepínání výstupů tam neni? (u mého Dellu je to např. Fn+F8)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    33

    Fn + jakekoliv F nic...leda na tvrdo vypnout/zapnout ...teda mě to tak přijde, určitě to zase bude nějaka jednoducha zrada Doufam. Tak až se tu objevi někdo se stejnym netepadem pls poradte.
    hmm v nastaveni to bylo jako režim spanku, ale dost divny režim když se z něho pruměrna lama nedostane

    edit: a taky se po necele minutě zapina spořič (stmavne obrazovka tedy...) i když je v nastaveni deset minut a pote windows logo a ne jen stmavnuti. Nevite kde se to da vypnout?


    dale: 1) bude ok mit na tomhle netbooku stejny antivir a fw jako na stolnim PC tzn. comodo fw + avira? Nepouživaj se na netbooky třeba nějake minimalně hw naročne?
    2) Když mam tu možnost tak vždycky raději použit napajeci kabel než bateriii abych šetřil jeji životnost jop?



    Ale hlavně
    3) je normalni že dam po instalaci něčeho restartovat-nyni a nic se nestane tak dam normalně restartovat přez start....a nic, kašle na mě...po chvili zmizeli ikony a dolni lišta a ja čumim na prazdnou plochu...tedkom obrazovka odhlašovani už přez deset minut .....JE HROZNE ZPOMALENY CIM TO MUŽE BYT?
    edit: po vypnuti zapnuti jede normalně, ale tohle by si novy notas dovolovat neměl :-/
    Naposledy upraveno uživatelem ja.tomas: 02-12-2009 v 22:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2

    Rozhodne ne temer porad na adapteru s baterii... nedavno jsem o tom neco cetl, random google: http://www.shadow.cz/blog/633
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jaký netbook do cca 9 000 Kč?
    Od five-min v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 08-01-2011, 17:57
  2. Instalace xp na netbook
    Od dysan v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2010, 11:55
  3. Netbook, problém s Wi-Fi
    Od Chuchmi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-05-2010, 20:32
  4. Instalace win na netbook
    Od mamrut v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-04-2010, 18:33
  5. netbook ASUS EEE PC a OS
    Od mamrut v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 14:06