Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nezapne se pc

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    Hola,
    mám problémek, dostal jsem starší základovku a do toho jsem zakoupil cpu.

    základovka to je MS 7352, a procák jsem koupil: http://www.alza.cz/intel-celeron-e3200-d135475.htm

    ale když chci pc zapnout tak nenajede a jen se roztočí větráky. Větrák na cp se vždy rozjede a vypne, rozjede...., jinak nic jiného jsem nazapojoval takže problém bude někde v cpu či základovce :-(

    nevíte někdo co s tím?

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    1. reset biosu
    2. skontrolovať zapojenie prídavného 4-pinu (zo zdroja do mb)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    reset biosu? to znamená chvíli nechat propojení ty dva jumpery cmos paměti?

    a zdroj 4 pin je dobře
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od Benobi Zobrazit příspěvek
    reset biosu? to znamená chvíli nechat propojení ty dva jumpery cmos paměti?
    Áno, presne tak ...nevieš aké nastavenia tam boli na predchádzajúcom pc ....

    Pri štarte pc signalizuje doska pípaním niečo? Je tam speaker?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    ta deska nebyla nikdy používaná, kámoš ji měl jako nějakou zálohu

    speaker nic nehlásí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    119

    náhodou vím...vypadá to že deska je kaput... kdyby byl kaput CPU tak by to aspoŇ mělo pípat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Co je tam za dalsi hw? Jake pameti, jaka grafika?

    Podle tehle stranky by tam ten tvuj procesor vubec nemusel jit. Ale je to otazka. U dvoujadrovych procesoru pisou, ze podporuje Intel Pentium Dual Core a Intel Core 2 Duo Processor up to 2.66-GHz (dual core), u celeronu pisou ze jen single core.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    tak je v tahu základovka

    cinknul jsem kámošovi a on skočil do práce a vzal ještě jednu desku a na ní to jede

    díky všem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od Benobi Zobrazit příspěvek
    tak je v tahu základovka

    cinknul jsem kámošovi a on skočil do práce a vzal ještě jednu desku a na ní to jede

    díky všem za pomoc
    A ta jeste jedna deska je uplne stejna nebo jina? Pokud je jina, tak to jeste nic neznamena. Ale je otazka, zda te jeste budes resit, nebo ti necha tu druhou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    řešit to nemusím, on dělá správce sítě v jednom podniku a těhle základovek tam má ještě hodně jako nějakou zálohu či co a občas nějakou odepíše
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PC se nezapne
    Od Gudusak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2012, 15:36
  2. Nezapne se PC
    Od ycos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-10-2010, 22:01
  3. Nezapne se pc
    Od jurysrozkos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-03-2009, 20:46
  4. Problém s PC - nezapne se
    Od krovacek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 28-01-2009, 21:49
  5. PC se nezapne po instalaci ZK
    Od jindramasa v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-07-2008, 15:58