Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Uchladi Accelero S2 Radeon 4850, bez vetráku?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Uchladi Radeon 4850 moje Accelero S2? Je mi líto ho vyhodit, když ho už mám....

    dekuji za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Myslím, že nie ...

    OT:koľko by stálo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Accelero ? jak to myslíš ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Uchladi Accelero S2 Radeon 4850, bez vetráku?
    Ne, Accelero S2 neuchladí Radeon 4850 bez větráku.
    Když upravovat chlazení, tak Accelero S1 (Rev. 2) + nějaký fan na to a je vystaráno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hawkeye9898
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    820

    s dobrym prievanom v bedni by to malo ist aj pasivne ak neni pretaktovana
    ale ak tam prievan moc nemas tak jeden 12cm fan a mas postarane...

    ak to chces skusit pasivne skus ale sleduj teploty
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Turbo modul by mohl stačit... dík za info všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Turbo modul je urcite horsi nez slusny 92 nebo 120mm vetrak.. Záleží kolik máš okolo pasivu místa, ale 12cm nexus by to měl zvládnout v pohodě a hlavně potichu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    hele co to prostě zkusit? na czc je fotka hd4830 s s2kou ten chladič se taky dával na 9600gt bez větráků(hd4850 sice bere asi o 20W víc)

    klasika začni s větrákem na plno bez loadu a podle hodnot uvidíš jestli to půjde nebo ne
    podle AC je na 9600gt rozdíl mezi s1/s2 11°C což není zas tak tragický
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele hawkeye9898
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    820

    a urcite radsej 1x12cm jak turbomodul
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    No vzhledem k možnym pro/proti a to, že hraji výhradne jen v 1024x768
    beru ATi HD 4670 a dám tam Accelero S2, za zvyšek si konečne koupim vetráky a bude...nebudu riskovat dalsi investice, sem student :-D A navíc, mám pretaktováno a TDP mám okolo 100w, HD 4870 by mela dalsich 100 a to by muj "Eurofortron" nezvládl na 12V vetvy.

    Jen škoda tych pasivu, ktere sem čapnul na HD3650 nevadi...

    Každopádne, dekuji za rady všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    3

    Tiež som bol v domienke že s Accelero S1 rev.2 budem pasívne chladiť nVidia 9600GSO , ono to aj šlo ale nastal iný problém , grafika bola síce nepočutelná ale výrazne zvýšila teplotu vo vnútri skrinky, čo malo za následok zvýšenie teploty iných komponentov čo sa prejavilo zvýšeným hluku ostatných vetrákov... Poputoval na nu 120mm fan a odvtedy je pokoj. Nemá na to vplyv ten bordel vo vnútri, ten vznikol neskôr pri výmene HDD
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    No heh, nakoniec som kupil HD 4770 AC Edition (to iste, akoby som dal za 4850 + dalsie vydavky na chladenie a HD 4670 zase boly prilis drahe) ale som rad nakoniec, viac vykonu sa hodi... zvlast ked som natrafil na tu verziu http://www.arctic-cooling.com/catalo...=41_45&mID=343
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele VLAN
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    656

    Citace Původně odesláno od hawkeye9898 Zobrazit příspěvek
    a urcite radsej 1x12cm jak turbomodul
    V tom souhlasím, tubomodul nestojí za moc, a navíc není ani zrovna tichý, Doporučuji třeba 1x120 mm fan, a bude nižší teplota i hlučnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Chlazení grafik: ATI 4850 - Accelero Twin Turbo - regulace otáček
    Od Zdenda782 v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-11-2011, 22:02
  2. Radeony: Regulace Accelero Twin Turbo na HD 4850
    Od jagged v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 18:11
  3. Radeony: 4850 + Accelero Twin Turbo - kam s pasivy?
    Od jagged v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-09-2008, 00:26