Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: PC pro domácnost 14k

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    Hola,
    potřeboval bych poradit s pár drobnostma.

    Tady mám prozatímní komponenty

    HDD: 1950 http://www.alza.cz/samsung-spinpoint...0gb-d83891.htm
    CPU: 4450 http://www.alza.cz/intel-core-i5-750...5w-d136077.htm
    Základovka: 2350 http://www.alza.cz/gigabyte-p55m-ud2-d134403.htm
    Paměti: 2400 http://www.alza.cz/corsair-4gb-kit-d...l9-d115485.htm
    Zdroj: 1400 http://www.alza.cz/seasonic-ss-500et-f3-oem-d120313.htm
    GPU: to nevím, ale něco do 2500 :-(
    Skříň to narvu do své staré mATX

    k tomu si vezmu w7, které ovšem do ceny nepočítám.

    Co vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    že
    lepší je f3 verze disku
    za 1400 se dá koupit i corsair vx450 kterej je výkonově stejnej leč má delší záruku
    grafiku vem hd4770
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    F3 takto velkou jsem na alze nenašel

    takže tento: http://www.alza.cz/pocitacovy-zdroj-...450-d79840.htm
    u zdroje je hlavní aby se mi vešel do té mATX skříně :-(

    a grafika: http://www.alza.cz/asus-eah4770-form...d5-d135670.htm
    u ní je hlavní aby podporovala FullHD a měla HDMI

    jinak je ta deska ok?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    jojo, zbytek je myslim OK. Disk F3 1Tb v alfě bohužel nemaj, možná by stálo ho objednat jinde (softcom, TSB atd).. je znatelně rychlejší než F1
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Jo jo znám spustu lidí co windows do ceny nepočítají. NO hlavně ať se ti tam ta 21cm karta vleze. Nemůže poslat fotku vnitřku tvého casu. Sestava je ok a ta mAtx deska je supr, taky po ní pokoukávám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    w7 už mám a legální, proto je nepočítám

    jinak jakou jinou tedy grafiku, aby s ní nebyl problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Jak máme doporučit jinou grafiku když nevíme jak velkou case máš, jak je uspořádána? Ideální bude když si prostor kolem desky a za PCI-EX16 slotem změříš sám.. (už bylo uvedeno že grafika má na dýlku 21cm)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    tak case bude normální ATXovej takže doufám, že ta grafika se tam vejde

    když nemají F3 tak co třeba seagate?

    jo a jaký je nejlepší zdroj do 2000? ale aby měl tak 550W minimálně

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Chlape, čteš ty vůbec co ti lidi tady píšou?
    F3 v alze nemají, zachrání tě CZC: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69326
    Zdroj už ti byl doporučen, VX450 je velice kvalitní a na sestavu stačí. Pokud bys chtěl verzi s odpojitelnými kabely, je zde HX450.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    51

    ono dávat dalších 150 na poštovné je celkem dost :-(

    a základovka je změněna na: http://www.alza.cz/asus-p7p55d-le-d139050.htm

    a zdroj bych tedy bral: http://www.alza.cz/pocitacovy-zdroj-...650-d83911.htm

    jen dotaz zda ten zdroj má všechny potřebný káble k napájení desky i tý grafiky

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    že
    lepší je f3 verze disku
    za 1400 se dá koupit i corsair vx450 kterej je výkonově stejnej leč má delší záruku
    grafiku vem hd4770
    ze je F3 lepsi nez F1 bych netvrdil... dokonce bych ani netvrdil, ze jsou oba disky lepsi nez AALS rada WDcek. jinak souhlas.


    TX650 se mi zda zbytecne silny, 425W Enermax nebo 450W Corsair by ti mel stacit...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. NAS: Jaký NAS s DLNA pro domácnost
    Od kicw v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-10-2014, 17:52
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-12-2009, 17:53
  3. Gbitová domácnost
    Od Jakub Doležal v sekci Sítě
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-07-2009, 11:03
  4. Kolik komplíků je ideální pro jednu domácnost?
    Od myszice v sekci Volná témata
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 08-05-2007, 14:08