Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Chyba systému a následná modrá obrazovka

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Zdravím. Mám menší problém. Po reinstalu Winů XP Profesional se mi při instalaci zvukového ovladače vyskytl errror 102. Bylo to při instalaci zvuk. ovladače a nálsedně při čtení CD s ovladači. V prohlížeči událostí mi to vypisuje toto: Kód chyby 0000009c, parametr1 00000004, parametr2 805445ff0, parametr3 b2000000, parametr4 00070f0f Co stím mám dělat? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Udela to pokazde? Byly problemy s PC i pred instalaci? Jakou verzi XP instalujes? Je to legalni kopie? Proc jsi delal reinstall? Jakou mas sestavu.

    Neco o te chybe je zde: http://support.microsoft.com/kb/329284/cs
    Pravdepodobne je to nejaky hw error. Zkusil bych pro zacatek pres GoldMemory otestovat pamet nekolika pruchody.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    No je to Win XP Proefssional, legální je, sestava je: Asus K8N, AMD Sempron 3300+, paměť V-DATA DDR, grafika MSI nVidia GeForce NX7600GT. reinstal jsem dělal proto, že se mi podělala základka a byl na hdd bordel. Tak proto. Díky
    Naposledy upraveno uživatelem pavelson: 01-12-2009 v 17:40 Důvod: oprava
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    halóóóóó? Poradí tu někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,528

    Citace Původně odesláno od pavelson Zobrazit příspěvek
    No je to Win XP Proefssional, legální je, sestava je: Asus K8N, AMD Sempron 3300+, paměť V-DATA DDR, grafika MSI nVidia GeForce NX7600GT. reinstal jsem dělal proto, že se mi podělala základka a byl na hdd bordel. Tak proto. Díky
    Tzn jsi koupil novou zakladni desku ,nebo jsi se snazil dat dokupy tu starou? Podle toho odkazu od hl.hl to muze byt docela dost veci. Ktere z tech uvedenych veci jsi jiz otestoval a jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,829

    Postupoval jsi podle toho??

    Používáte procesor nebo základní desku s parametry mimo specifikace. Používáte například přetaktovaný procesor nebo sběrnici. Doporučujeme použít výrobcem stanovené taktování hardwaru.
    - sedí deska s revizí s procesorem?

    Stabilitu počítače mohou také ohrozit hlučné napájecí zdroje, (odběrově) přetížené napájecí kabely, nedostatečné parametry přívodu energie a kolísání napětí v rozvodné síti. Zkontrolujte, zda má počítač stabilní a spolehlivý zdroj napájení.

    Odpoj vše co nemusíš mít zapnuté (dvd mechaniky, FDD, čtečka karet...)

    Výpadky chladicích zařízení (například větráčků) mohou způsobit extrémní teplotní podmínky a mohou poškodit počítač. Zkontrolujte, zda chladicí systémy pracují bezchybně.- sedí ventilátor správně na procesoru, není moc pasty?

    Počítač obsahuje poškozenou paměť nebo paměť nesprávného typu. Pokud jste nedávno měnili konfiguraci paměti, vraťte zpět předešlou konfiguraci, abyste zjistili, zda se jedná o tuto příčinu. Zkontrolujte, zda v počítači používáte správný typ pamětí.

    - zase - deska podporuje tento typ pamětí, vyjmi jeden modul otestuj paměti
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    paměti otestuju, a procesor je AMD Sempron 3300+ ... S deskoiu by to mělo všechno sedět. Aspoň tedy myslím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Jediný na co jsem přišel je to, že se to stane jen při vložení CD s ovladači, a jeho otevírání, nebo při instalaci audi driveru zhruba u konce. Díky moc za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele EditorPO
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,846

    Inštaloval si všetky základné ovládače? Hlavne ovládače chipsetu.
    Urob screen správcu zariadení a obrázok hoď sem do prílohy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    screen správce zařízení
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Naposledy upraveno uživatelem pavelson: 03-12-2009 v 16:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Citace Původně odesláno od pavelson Zobrazit příspěvek
    screen správce zařízení
    U zvukovky není nainstalován žádný ovladač, pač se to vždycky resetne, při instalci, zhruba ke konci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Jakou máš desku / zvukovku a jaký ovladač instaluješ? Tam asi bude zakopaný pes. K nové základní desce máš asi stažené špatné ovladače na zvukovku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Deska je Asus K8N a zvukovka je integrovaná. AC'97 audio...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    304

    Myslím, že jsem stahoval dobré. Stahoval jsem ze stránek Asus, u modelu mé desky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od pavelson Zobrazit příspěvek
    screen správce zařízení
    Podle toho screenu neni vidno, ze nejaky ovladac neni nainstalovan. Jak to tedy je?
    Zkousel jsi starsi verze ovladacu?
    Nevim jestli se to tyka tve zvukovky, ale zkusil bych nainstalovat Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio. Viz http://www.svethardware.cz/forum/sho...6&postcount=19
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední