Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Jakej procesor?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Chtěl bych se zeptat jakej AMD procesor si mam pořídit ,aby cena nebyla extra vysoka ale by stál za to?
    Dík
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: CPU.JPG 
Zobrazení: 150 
Velikost: 81.3 KB 
ID: 14311  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    tak v cpu supportu jsou jenom Phenomy prvni generace, takze maximalne nektery z nich ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,593

    třeba slušný je x3 8750 BE nebo z čtyřjader 9750 (95W), případně x4 9850 BE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Zbytek komponent je jaký? I obyčejný Athlon X2 by byl výrazně lepší, než co máš teď a sehnat se dá za pusu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,593

    viz Salamnder a podpora desky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Jestě se chci zeptat ja mam socket AM2 (940) a ten Athlon X2 má AM2 + tak jestli by mi šel a kolik max cache u procesoru deska podporuje.
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Na tehle strance najdes cpu support, rid se podle nej
    http://asus.com/product.aspx?P_ID=Dk...pecifications#
    a na velikosti cache vicemene nezalezi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Nechápu co tam mam přesně hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,250

    Citace Původně odesláno od legomen Zobrazit příspěvek
    Nechápu co tam mam přesně hledat.
    ze by podporovane modely procesoru ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    19

    Takže teoreticky tenhle AMD Athlon X2 7550 (2.5GHz, 2MB, socket AM2+, 95W) by mi měl jít když jsem ho tam našel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    402

    no a proč by ti neměl jít ? měly by jít všechny procesory AM2 a AM2+ , jen AM3 cpu tma nedostaneš
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jakej notas do 20k na hry.
    Od pumpy v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-11-2009, 19:05
  2. LCD: Jakej monitor do 3.700 Kč s Dph?
    Od Lobobery v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-07-2009, 10:01
  3. Poraďte jakej procesor?
    Od NEO87 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-09-2008, 22:39
  4. Rada - jakej zdroj????
    Od Stoupa07 v sekci Zdroje
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 23:49