Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Chyba obrazu na LCD notebooku - v displeji chyba neni

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    Dobry den vsem, mam problem s obrazem na notebooku.
    Preskakuje, meni se barvy, zrni ... kdyz se s notebookem pohne nebo do nej klepne, problem se vyresi. Staci vsak sebe mensi pohyb a je to zase zpatky. Zkousel jsem se podivat na vsechny kontakty, krom toho co uvidite na fotkach jsem zkousel demontovat i chladic GK, vytahnout a vratit CPU ... proste vsechno. Takze se chci vlastne jen utvrdit v nazoru, ze je chyba v desce a ze zde uz nic nepomuze. Zajimave vsak je, ze na extrenim monitoru pripojenem do DSub se to nedeje. Chyba v LCD vsak muzu 100% vyloucit nebot s tim kdyz hybu a tresu jak chci nic se nedeje. Jedna se o Acer TravelMate 2433nlm rv.2006

    http://www.moset.cz/smazat/nb_spatny.jpg
    http://www.moset.cz/smazat/nb_dobry.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Nebude prerusen flex kablik nekde v miste u desky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Nebude prerusen flex kablik nekde v miste u desky?
    Kdyz se snazim aby se deska ani LCD nehybali a ruzne propmackavam a ohybam jen ten kablk plus cloumu z konektorem u desky, nic se nedeje. Tady chyba nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Zrní to i při zobrazení BIOSu? V případě, že ano viděl bych to na vadnou elektroniku LCD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Marenek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od lucinkapes Zobrazit příspěvek
    Kdyz se snazim aby se deska ani LCD nehybali a ruzne propmackavam a ohybam jen ten kablk plus cloumu z konektorem u desky, nic se nedeje. Tady chyba nebude.
    krom toho, že toto nic neznamená, vsadil bych na studeňák na konektoru lcd v desce. nebo to může být i něco úplně jinýho samozřejmě
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    Vis, nejelpsi by bylo kdyby sis sehnal jen na pujceni jiny LCD a vyzkousel to. Ja resil u Acera totez a mel sem studenak v konektoru desky.(tam jak se pripojuje LCD).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problémy s PC (HW/SW): Chyba obrazu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-11-2010, 20:58
  2. 3,5" HDD SATA: S.M.A.R.T. chyba 197,198.199
    Od bibak v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-03-2010, 14:55
  3. Chyba při inslaci XP.....HW, SW chyba?
    Od Kollda v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 21:53
  4. Chyba SCM
    Od EIZO S1931NSH-BK v sekci OS Windows
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 09-06-2007, 02:08
  5. Radeony: ATI Chyba CLI.exe
    Od rik_upce v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-09-2006, 14:53