Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: GTX260 nebo HD4870

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    dobrej chtěl bych se zeptat jakou grafiku bych si měl koupit ? už mám vybráno ale jen jakou jestli ati nebo GF?

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=66144
    GF

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63773
    ati
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Osobne bych asi bral nVidiu (vykonovy rozdil minimalni)
    + jaky je zbytek PC ?

    A pozor, tebou vybrana karta ma jenom 192SP - stary model ! radsi ber http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69113
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Na to si musis hlavne odpovedet sam. Vykonove jsou na tom plus minus stejne. GTX260 ma vyhodu v tom, ze na ni bezi PhysX pres GPU coz je zatim jen mala vyhoda. Je to jen par her a je otazka, zda se to vice ujme. HD4870 ma vyhodu ve vykonu ve vyssich rozlisenich s pouzitim vyssich AA.

    Nejlepsi bude projit nejake testy na spec. webech.

    Hlavne vem v potaz, jake mas (budes mit rozliseni monitoru), jak kvalitni AA hodlas provozovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    okej :-) ta stovecka na vrch nezabije dekuju za upozorneni jinak zbytek pc cpu : intel E6500

    deska tato (ja vim nic moc )
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65838

    hdd 320Gb samsung

    a zdroj nejaka 400W

    ramky
    zatim 1,5 giga dual chanel planuju az na 8 giga

    win xp x64
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    zdroj nejaka 400W
    Co je to za zdroj přesně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Tak na ten zdroj se radsi jeste podivej
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    ...a zdroj nejaka 400W...
    Jak stará a jaké značky "nejaka 400W"? On by se z ní mohl docela stát kámen úrazu. Zvlášť jestli už je postarší a např. EC. Když jí dáš trošku zabrat, nemusela by to unést a vzít sebou i něco dalšího....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    ten zdroj je vyhlasenej shit kdyz jsem ho kupoval tak jsem to nevedel ale celkove ten pocitac jsem to pocital a zhruba zere neco malo pres 220W takze ten zdroj to musi zvladnout i kdyby nechtel a kdyz zapnu setrici funkce na procaku tak procak bere jen zhurba do 30 W coz je krasny
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    je to Eurocase
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    výměnu zdroje planuju uz dlouho ale nebyl jsem schopnej se k tomu dokopat ale kdyz jsem mel jeste starej pentium 4 kterej zral 90 W a desku MSI s nf4 a pichnul jsem k tomu GF 9600GT tak zdroj dostaval docela vokuř ale byl stabilní
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    tak si myslim ze by to mohlo bejt okej a kdyz to 2x spadne okamzite letim pro novej zdroj
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, aby ti ale taky ta nova GK neco vydrzela ... takhle bude celkem realne riziko, ze ti ji zdroj pri nejblizsi prilezitosti posle do kremikoveho nebe
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Master414 Zobrazit příspěvek
    výměnu zdroje planuju uz dlouho ale nebyl jsem schopnej se k tomu dokopat
    Tak kopej rychle, nebo bys mohl s novou kartou taky dokopat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    98

    ja vim ze bych mel a asi ten zdroj koupim jeste driv nez tu grafiku abych se pojistil bylo by krajne neprijemny to zrusit prvni den kdyz bych to mel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tak tohle nevím... GTX260 problém napájení nebo co to má znamenat???
    Od 22joke11 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 01-04-2011, 22:41
  2. GTX260 55nm - 72 nebo 64 TMU?
    Od elpsycho v sekci Grafické karty
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-10-2009, 19:54
  3. Radeony: HD4870 512+1GB do CF
    Od Draken v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-03-2009, 12:47
  4. HD4870 vs. GTX260
    Od Glamb v sekci Grafické karty
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 10:56
  5. HD4870 nebo 9800GX2
    Od BossUo v sekci Grafické karty
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 23-09-2008, 18:08