Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Bios - vypnutí počítače

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Čauky lidičky. Prosim Vás, chtěl bych se zeptat. Jeden čas mi nešel počítač, tak jsem musel změnit jedno nastavení v Biosu a od té doby bylo všechno dobrý, ale já teďkonc přavážel počítač a Bios se mi vrátil do původního nastavení a nešlo mi USB a další věci - ty jsem již udělal, ale teď nevím, kde mám najít jednu položku. Při vypínání počítače se počítač nevypne - normálně se odhlasí, uloží nastavení a začne vypínat, jenže pak jen vypnou některé komponenty, ale zdroj jede dál a nezbývá nic jiného, než vypnout PC stisknutím tlačítka a podržet jej 5s, tak jsem se chtěl zeptat, kde pozměním v Biosu, aby se PC vypínal normálně? Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Bych to spis tipnul na odchazejici zdroj nez na polozku v biosu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Ale mě to před tim úplně normálně fungovalo. Pak když jsem opět zapojoval PC, tak mi nešlo USB a ještě některý věci, tak jestli jsem náhodou nepozměnil něco i v BIOSu, co se týče vypínání? Vždyť v BIOSu můžete taky ovládat úsporný režim, to je něco samýho. S1 nebo jak je to myslim jede dál a S2 už vypíná..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ja jen, ze S2 se u novejsich pc nepouziva (vypina jen nektere komponenty s cpu, obsah ram se maze), pri sleepu zustava zapnuty cpu fan, fan na grafice apod...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Skus zapnut APM Advanced Power Management, ak tam taku polozku mas. Pomaha to ked sa nevypina pocitac.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od M4N14C Zobrazit příspěvek
    Skus zapnut APM Advanced Power Management, ak tam taku polozku mas. Pomaha to ked sa nevypina pocitac.
    Nevím to jistě, ale myslím, že to tam mám zaplí..

    Teď, když jsem byl v BIOSu, tak mi ten PC dokonce nejde restartovat. Normálně se odhlásí Windows všechno, ale už se nerestartuje. Při vypínání se jakoby PC nadechne něco se vypne a PC jede dál zaseklý na tapetě Windows vypínání..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Všem co mi s tím chtěli pomoci patří velký dík. Díky moc. Už mi to jede, hodil jsem Optimized Defaults, ale docela by mě zajímalo, čím to tak asi bylo.. Díky moc ještě jednou.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Prográmek na načasování vypnutí počítače
    Od Gouranga v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 27-02-2010, 20:23
  2. Vypnuti PC
    Od semtu1 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 23:16
  3. vypnutí win 7
    Od awas v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-11-2009, 00:17
  4. vypnutí hdd
    Od marekpevný v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-09-2009, 12:13
  5. počítače WANT???
    Od zaloudek.tommy v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-09-2008, 00:25