Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Při hraní zčernala obrazovka – vadná paměť

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Při normálním chodu PC(hraní hry) mi zčernala obrazovka a PC začalo pípat. Po restartu to samé. Odpojil jsem GK ATI 4870 a monitor zapojil na integrovanou Gk. PC nebootuje a po určité době začne pípát, nevím jestli odešla zakl. deska nebo CPU GigaByte GA-MA790GP-DS4H, AMD Phenom X4 9950. Při zapnutí PC se rozjedou všechny větráky PC šlapalo 1rok OK. Odpojil jsem taky sys. HDD a nechal zapojený HDD bez sys. a také nic. Prosím o radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Popíš to pípanie ....
    A aký zdroj to napája?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    najdi si manual ke sve desce, nekde v reseni problemu budou uvedene ruzne moznosti pipani odpovidajici ruznym zavadam.

    tipoval bych to na procesor nebo pameti, muzes zkusit vyndat pameti a vyzkouset to vzdy s jednou z nich. (tedy pokud mas 2)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    3

    Děkuji za rady vyndal jsem všechny ramky(3) a nechal jenom v jednom slotě a PC najelo.
    Pak jsem postupně přidával další až jsem zjistil že jedná je vadná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od lukino805 Zobrazit příspěvek
    Děkuji za rady vyndal jsem všechny ramky(3) a nechal jenom v jednom slotě a PC najelo.
    Pak jsem postupně přidával další až jsem zjistil že jedná je vadná.
    A co ta jedna vadna, zkousel jsi ji samostatne? A co nastaveni pameti v BIOSu? Co je to presne za typ a jake mas to nastaveni v BIOSu? Nemuze byt problem tam?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    tipoval bych to na procesor...
    CPU nepipa
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    CPU nepipa
    U Gigabyte, dle meho manualu, pipa i chybu procesoru, sice nevim jestli skutecne ale beep kod ma prirazenej :-))


    lukino805: Fajn ze ti to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    U Gigabyte, dle meho manualu, pipa i chybu procesoru, sice nevim jestli skutecne ale beep kod ma prirazenej :-))
    To se neposuzuje podle znacky, ale podle biosu
    Ale jestli je to nejaka specialita GB tak beru zpet, ja jeste vadny cpu pipat nevidel
    Odpovídat lze po přihlášení