ahoj,
prochazel jsem ted skrine a nasel jsem tohle:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Musim rict, ze se mi ta bedna fakt libi. Takze mate pro nakup doporuceni misto Centuriona :-).
prochazel jsem ted skrine a nasel jsem tohle:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Musim rict, ze se mi ta bedna fakt libi. Takze mate pro nakup doporuceni misto Centuriona :-).
Nevypadá zle, líbí se mi tlačítka a konektory na horní hraně, to ocení lidi co mají PC pod stolem. To žebrování před předním větrákem je dost nepraktické, bude se to špatně čistit. Děravá jako cedník, no ale to je jaksi teď v módě. Podle hmotnosti 9 kilo by to mohlo mít solidní konstrukci.
No to je designový hnus, velebnosti :)
Když už tak bych možná koukal po této: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Když už tak bych možná koukal po této: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nic proti, ale misto Centuriona ?
Je to fakt osklivy, zbytecne deravy, buhvi jak to vypada vevnitr a jak znam Akasu, tak to bude z lisovanejch novin :slug
OT:
Je to fakt osklivy, zbytecne deravy, buhvi jak to vypada vevnitr a jak znam Akasu, tak to bude z lisovanejch novin :slug
OT:
nebude ten antec mit problem s dlouhyma kartama?
jinak mit PC uplne na zemi je kravina, to maji jenom totalni trumbelini.
Me se to libi, je to dobre vetrany - o dost lip nez centurion, vnitrek vypada pekne. Akasu ze slisovanych novin jsem jeste nevidel, to si vymyslis nesmysl... akasy (ZEN, Eclipse) jsou dobry bedny. Zebrovani povazuju za plus, vepredu nemusi byt vetrak, aby se to uchladilo.
recenze:
http://www.hardwareheaven.com/reviews.php?reviewid=892
jinak mit PC uplne na zemi je kravina, to maji jenom totalni trumbelini.
Me se to libi, je to dobre vetrany - o dost lip nez centurion, vnitrek vypada pekne. Akasu ze slisovanych novin jsem jeste nevidel, to si vymyslis nesmysl... akasy (ZEN, Eclipse) jsou dobry bedny. Zebrovani povazuju za plus, vepredu nemusi byt vetrak, aby se to uchladilo.
recenze:
http://www.hardwareheaven.com/reviews.php?reviewid=892
Ok, tak ten vnitrek vypada vcelku obstojne, a dokonce to ma prachovy filtry, to celkem cumim :)
Ale prece jenom je to na muj vkus moc deravy, ta bocnice ... + ta zadni stena ... ehm
Ale nic to nemeni na tom, ze je to fakt neskutecne osklivy :)
Ale prece jenom je to na muj vkus moc deravy, ta bocnice ... + ta zadni stena ... ehm
Ale nic to nemeni na tom, ze je to fakt neskutecne osklivy :)
Děravý jak cedník to bohužel je, jinak dobrá skříň.
Threehundred má proti tomu slabší plech a jak už padlo nic moc místa pro VGA, jediný plus 300 je imho design.
Lancool je dobrá skříň, imho s Dominátorem v týdle cenový kategorii jedna z nejlepších.
Bral bych ji asi radši než tudle, přecijenom je o něco větší.
Pak ještě zajímavá je fractaldesign R2, ale zaprvý trochu podražila, zadruhý se tam nevejdou HDD v silentmaxech.
Jinak co se týče akasy, tak taková mirage je imho jedna z nejlepších skříní - jen by neměla stát tolik...
Threehundred má proti tomu slabší plech a jak už padlo nic moc místa pro VGA, jediný plus 300 je imho design.
Lancool je dobrá skříň, imho s Dominátorem v týdle cenový kategorii jedna z nejlepších.
Bral bych ji asi radši než tudle, přecijenom je o něco větší.
Pak ještě zajímavá je fractaldesign R2, ale zaprvý trochu podražila, zadruhý se tam nevejdou HDD v silentmaxech.
Jinak co se týče akasy, tak taková mirage je imho jedna z nejlepších skříní - jen by neměla stát tolik...
ja ked budem kupovat new case, tak bud s pruhlednou bocnici nebo plnou... stejne tu malou diru nevyuziju
[quote=16cmfan;335259]ja ked budem kupovat new case, tak bud s pruhlednou bocnici nebo plnou... stejne tu malou diru nevyuziju[/quote]
O jaké malé díře mluvíš??
O jaké malé díře mluvíš??