Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: upgrade

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    zdravim,uvažuju o tom že si kupim 4jadrovy phenom z aukra http://www.aukro.cz/item903716846_4_...m2_2_6ghz.html je tam cosi psane o vodním chlazeni to bych taky musel mít kdybyvh ho koupil? mohli byste napsat sve nazory?
    inač mam hd4770 ,deska asus m2n mx-se plus,os xp,2gb ram a ty bych taky chtel vymenit za tyto http://www.aukro.cz/item903717032_pa...hz_2x_2gb.html nebo tyto http://www.aukro.cz/item903717066_ki...hz_2x_2gb.html co myslite kere by byly lepší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Phenim I generace neni zadny zazrak, jaky procesor mas ted?

    Jinak vylapovany procesor s collaboratory liquid pro a vodnim chlazenim.. tipuju ze dostal pri OC pekne zabrat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Phenim I generace neni zadny zazrak, jaky procesor mas ted?

    Jinak vylapovany procesor s collaboratory liquid pro a vodnim chlazenim.. tipuju ze dostal pri OC pekne zabrat.
    ted mam amd athlon 64 x2 2600mhz 5000+ dvoujadro
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    tvoje deska ten cpu nepodporuje umí jen 65W cpu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    tvoje deska ten cpu nepodporuje umí jen 65W cpu
    a procesory se nerozlišujou jen podle socketu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od lukyss Zobrazit příspěvek
    a procesory se nerozlišujou jen podle socketu?
    Jednotlivé procesory musí podporovať aj doska ...tvoja spapá max Phenom X4 9450
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od lukyss Zobrazit příspěvek
    a procesory se nerozlišujou jen podle socketu?
    http://support.asus.com/cpusupport/
    a naklikej si svojí desku
    asus tam nic víc než 65W cpu nemá

    jaký cpu bude daná deska podorovat není čistě záležitost socketu, ale spíš o tom jaký cpu se výrobce rozhodne podporovat (podle toho zvolí napájení, chipset, ...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    takže mám smůlu,ale ty ram si kupim ony sou v podstatě stejné kingston nebo patriot...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Keďže druhé vlákno, ktoré si založil je lock, odpoviem tu.
    Pokiaľ ti ide o upgrade pamätí, imho ti pôjdu aj patrioty aj kingstony....Ale vzal by som kingstony a to len z toho dôvodu, že v ich datasheete sa uvádza : 800MHz, 5-5-5-18 pri 1,8V .... popis patriotov spomína iba tých 2,3V pri 1066MHz CL5 ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    díval jsem se do everestu do řadiče paměti a podporovaná napájecí napěti je 3.3V a ne 1.8V takže to znamená že by měly jít
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Pri 3.3v by uz byly nejspis mrtvy (za predpokladu, ze to vubec deska da). BTW co mas za desku?

    edit aha, uz to vidim - M2N-MX SE... Mno na ty bych si moc nedovoloval.

    Jinak k tem pametem: na 1.8v se rozjedou, pouze pokud chces vyuzivat rychlejsi casovani nebo EPP profily tak je nutne mit voltaz na 2.1v, zaruka se na ne vztahuje do 2.35v (napsano na blistru), ja do svych rval i 2.75v a prezily (lec 1T nezvladly )

    edit2: jinak vsechny profily z pameti dokaze vytahnout treba HWiNFO32, CPU-Z ukaze jen ty co se vejdou na okno
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 31-01-2010 v 13:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Jinak k tem pametem: na 1.8v se rozjedou, pouze pokud chces vyuzivat rychlejsi casovani nebo EPP profily tak je nutne mit voltaz na 2.1v, zaruka se na ne vztahuje do 2.35v
    takže pokud to dobře chápu tak by ty ram měly fungovat jak ty co mám teď ,ale když nemám vlotáž 2.1v tak můžu mít max CL5 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ano, ale treba jen na 800MHz. Akorat nechapu proc porad lpis na nepodporovanem CPU + Patriotech kdyz to jsou pameti urcene do uplne jinyho segmentu nez na kterej mas stavenou desku
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lukyss
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    204

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ano, ale treba jen na 800MHz. Akorat nechapu proc porad lpis na nepodporovanem CPU + Patriotech kdyz to jsou pameti urcene do uplne jinyho segmentu nez na kterej mas stavenou desku
    v tom případě bych mohl mít i tyto http://www.aukro.cz/item902430302_a_data_4gb_ddr2.html mají 1.9v-2.1v a časování 5-5-5-12 a 800mhz
    píšu tady protože téma keré sem založil v pamětech je lock
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Mno takhle: Dokud nebudes mit cpu ktery podporuje deska tak jsou ti pameti vis na co?

    A-Data sux (ty "gejming", zlaty Vitesty)...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Upgrade
    Od Machine7170 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 15-02-2013, 11:13
  2. Upgrade PC
    Od HEAD v sekci PC - archiv
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 20:40
  3. Upgrade CPU
    Od Devo v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-07-2008, 15:49
  4. upgrade hw
    Od wolf007 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 06:18
  5. Upgrade PC
    Od silent64 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 01:07