Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Win 7 64 bit a Adobe Flash Player

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Zdravím nevíte prosím někdo jak na W7 64 bit rozchodit např. Adobe Flash
    Player, nebo jine 32 bit programy? Nevím si rady a na ofic. stránkách
    píšou že to pro 64 není ,ale dá se to nějak obejít. Nejsem moc zdatný v
    SW.
    Díky za odpověd a pomoc.
    Naposledy upraveno uživatelem majkl 11: 30-01-2010 v 14:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Jaký prohlížeč?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Jaký prohlížeč?
    Adobe Flash Player je to v titulku. Nechce mi to otvírat třeba videa z yotube, tam to píše abych stáhl Adobe Flash Player ale at dělám co dělám nejde to a píšou tam že to není pro 64 bit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Prohlížeč = IE, FF, Opera, Chrome...

    Jestli to spouštíš přes Internet Explorer 64bit tak je jasné, že ti to nepojede, Flash Player vyžaduje 32bitový prohlížeč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Prohlížeč = IE, FF, Opera, Chrome...

    Jestli to spouštíš přes Internet Explorer 64bit tak je jasné, že ti to nepojede, Flash Player vyžaduje 32bitový prohlížeč.
    Aha tak to jsme si nerzuměli je to samo Internet Explorer.
    I na těchto stránkách to neustale píše že to chce doplněk Flash Player ale když dám instalovat tak nic ale už jsem ho mel v systému ale omylem jsem ho smázl tak proč teď nejde nainstalovat?

    1) Nejdou mi videa na yotube ani to nezobrazuje obrázy co s tím?
    64bit jsem dal na doporučení kolegů zde s fóra a bylo mi tvrzeno že s nima nejsou žádné problémy
    2) píše mi to ještě tohl



    Nevím co s tím stále s to objevuje
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Naposledy upraveno uživatelem majkl 11: 31-01-2010 v 17:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Start -> Všechny programy a defaultně tam máš dva IE. Jeden Internet Explorer a druhý Internet Explorer (64bit). Spust ten bez 64bit (tedy 32bit) a zkus to. Pokud to nebude fungovat, zkus jiný prohlížeč (32bit, už po třetí zdůrazňuji).
    Toto nemá co dělat s operačním systémem. Důležité je mít 32bitový prohlížeč. (po čtvrté)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Citace Původně odesláno od Jiri@tncm Zobrazit příspěvek
    Start -> Všechny programy a defaultně tam máš dva IE. Jeden Internet Explorer a druhý Internet Explorer (64bit). Spust ten bez 64bit (tedy 32bit) a zkus to. Pokud to nebude fungovat, zkus jiný prohlížeč (32bit, už po třetí zdůrazňuji).
    Toto nemá co dělat s operačním systémem. Důležité je mít 32bitový prohlížeč. (po čtvrté)
    Díky zkusím po čtvrté jsem pochopil jsem SW nováček tak omluva.
    A co ten druhý problém ?
    Dále mi to dělá že najednou nejde psát některá písmena nebo posouvat text nebo mazat nebo space co to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele majkl 11
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    208

    Ještě se chci zeptat na jednu věc: proč když se přihlásím na mozille, (registrace proběhla na expl. jestli to může být tím) tak nemužu odpovídat ani nic jiného tady na foru? Je tam jen okénko citace žádné jiné ať se odlašuju a přihlašuju jak chci? kde může být problém??? díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s Adobe Flash Player
    Od Overdose v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-12-2011, 00:22
  2. Problémy s Adobe Flash
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-10-2011, 16:17
  3. adobe flash player
    Od aquafresh1 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-01-2009, 11:42