Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Problém zaklínač

  1. #16
    Nováček Avatar uživatele Thorleif
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    30

    Mám verzi od cdprojektu s českou lokalizací (i dabingem).
    Patch jsem stáhl zde: http://www.cdprojekt.cz/download.asp...ist&type=Patch
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Thorleif Zobrazit příspěvek
    Mám verzi od cdprojektu s českou lokalizací (i dabingem).
    Důležité je, jakou máš přesně edici a verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček Avatar uživatele Thorleif
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    30

    Edici mám tuto: http://www.cdprojekt.cz/wszystko_o_g...owGame&gid=127
    Verze je základní... Nevím, jak se to dá zjistit, ale zatím jsem i ničím nepatchoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Verze je v titulku okna. Aby jsi ho viděl, musíš v nastavení zrušit režim celé obrazovky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele Thorleif
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    30

    Moje verze je tedy: 1.0.0.1103
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček Avatar uživatele Thorleif
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    30

    Problém je právě v tom, že tu chybu, jak jsem výše psal mi to vyhodí už při instalaci toho prvního patche... Zkoušel jsem i stáhnout ten patch z odkazu, který jsi mi poslal, ale bez výsledku. Celkem mě to štve... Podobný problémy bych čekal od warez, ne od poctivě zakoupeného originálu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Rady z FAQ nezabírají?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele Thorleif
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    30

    Už to jede... Omlouvám se, vůbec mě nenapadlo, že by to mělo být v jedný složce. Taky by to mohlo být v tom chybovým oknu napsaný...místo tý hlášky o nenalezený verzi hry...:grr:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. The Witcher 2: Assassins of Kings/ Zaklínač 2
    Od kolemjdoucí_oldd v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 19:29
  2. Zaklínač
    Od Luryda v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2008, 11:40
  3. Zaklínač v 1.3
    Od sety83 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 13:20