pomalý disk
čaute,kupil som disk seagate baracuda 720.10 320gb 16 mb a toto je výsledok z hd tach neviete kde môže byť chyba?dik.
[quote=sety83]čaute,kupil som disk seagate baracuda 720.10 320gb 16 mb a toto je výsledok z hd tach neviete kde môže byť chyba?dik.[/quote]
Vyndal si z něho ten malej jumper co mu omezuje rychlost na SATA 1,5Gbps?
Vyndal si z něho ten malej jumper co mu omezuje rychlost na SATA 1,5Gbps?
[QUOTE=boboco]Vyndal si z něho ten malej jumper co mu omezuje rychlost na SATA 1,5Gbps?[/QUOTE]asi nie nahadzovali mi ho v predajni.kde to mám kuknúť a ako to mám spraviť?dik.
Tak to Ti ho tam určitě nechali:D
koukni na tenhle obrázek:
Tady nesmíš mít žádný malý jumper, zkontroluj to.
koukni na tenhle obrázek:
Tady nesmíš mít žádný malý jumper, zkontroluj to.
[quote=sety83]tak som tú blbosť vybral a teraz to ide takto...diki chalani.[/quote]
Zvláštní, co takovej malej parchantík dokáže, co?:D
-největší paradox ale je, že kdykoliv nám do firmy někdo přinesl počítač s deskou podporující SATA 3Gbps a se SATA 3Gbps Seagatem, vždy tam ten jumper měl:notsure :stupid :D -je to podobné jako kdyby někdo jen tak podtaktoval procesor...:hmm
Zvláštní, co takovej malej parchantík dokáže, co?:D
-největší paradox ale je, že kdykoliv nám do firmy někdo přinesl počítač s deskou podporující SATA 3Gbps a se SATA 3Gbps Seagatem, vždy tam ten jumper měl:notsure :stupid :D -je to podobné jako kdyby někdo jen tak podtaktoval procesor...:hmm
Mam SATA disk Seagate ST3200826AS připojený k desce Soltek SL86SPE. V BIOSu mi to ukazuje, že je podporován pouze režim UDMA MODE 2 (ATA 33). Poraďte prosím co s tím.
v PC mam 3 SATA disky od WD a ten je tam očividně nedává, dokonce na 250G jsem ho musel vrazit, ale to jsem ještě měl desku co neměla 3Gb SATA, ted ji mam a disk SATA 1,5Gb mi na něm jede v pohodě, 250GB po čase začala dělat bordel na 1,5Gb.... nechápu proč se ty problemy projevily až po půl roce...