Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Lavalys Everest mala hodnota Copy u memory

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    Zdravím po letech jsem se začal zas zabivat tím proč me v tomto testu pametí vykazuji tak malou hodnotu copy
    viz obrazek

    Stále se na to snažím prijit, prochazel jsem ruzné vysledkové listiny a pododné procesory jak e6750 nebo e 8400 na podobnych či trochu vyšší frekvencich mývai hodnotu copy temeř stejne velkou jako ready nebo write.


    ale u me je tato odchylka bych řekl nejak vetši.

    snaším se prijit čím by to mohlo byt.....zda neni nekde neco v biosu špatne nastaveny
    netušíte prosím nekdo??
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: everest bench.jpg 
Zobrazení: 151 
Velikost: 58.6 KB 
ID: 15737  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od Commanderwar Zobrazit příspěvek
    Zdravím po letech jsem se začal zas zabivat tím proč me v tomto testu pametí vykazuji tak malou hodnotu copy
    viz obrazek

    Stále se na to snažím prijit, prochazel jsem ruzné vysledkové listiny a pododné procesory jak e6750 nebo e 8400 na podobnych či trochu vyšší frekvencich mývai hodnotu copy temeř stejne velkou jako ready nebo write.


    ale u me je tato odchylka bych řekl nejak vetši.

    snaším se prijit čím by to mohlo byt.....zda neni nekde neco v biosu špatne nastaveny
    netušíte prosím nekdo??
    Tam de o frekvenci pameti spise. Nekoukal jsi na rychlejsi pameti? Btw az tak spatnej vysledek to neni ...

    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=18411
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    jo je pravda že malo kdo ma pameti na puvodni frekvenci....ale i tak meli vysledky spiše dost rovnomerne...vetsinou všechny 3 hodnoty podobne velike.

    zaraži me že i starší prosíky z řady e6xxx...mnohy na podobny frekvenci dosahuji o dost lepších vysledku.

    je mi to zahadou prohledavám google zda na nejakym cizim foru nenajdu primo muj procík, ale zatím nic
    e8200 nebyla zrovna moc v kurzu.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    O procesor vůbec nejde. Záleží na chipsetu a nastavení. Fsb máš sice 400 ale jaký je nastavený strap (vnitřní dělička chipsetu) na P35 by to mělo jít měnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od Commanderwar Zobrazit příspěvek
    jo je pravda že malo kdo ma pameti na puvodni frekvenci....ale i tak meli vysledky spiše dost rovnomerne...vetsinou všechny 3 hodnoty podobne velike.

    zaraži me že i starší prosíky z řady e6xxx...mnohy na podobny frekvenci dosahuji o dost lepších vysledku.

    je mi to zahadou prohledavám google zda na nejakym cizim foru nenajdu primo muj procík, ale zatím nic
    e8200 nebyla zrovna moc v kurzu.)
    Tak jeste jednou. PROCESOR NEMA VLIV NA VYKON PAMETI

    Koukal jsi se na ten odkaz? Pri dany frekvenci a casovani mas normalni vysledky (akorat se ti propad copy ... zkousel jsi ten test vickrat? nevytizilo ti ty pameti neco?)

    //EDIT - pardon, koukam ,ze jsem ten prvni prispevek upravoval pred odeslanim a tu cast o nulovym vlivu CPU sem nejak zapomnel dopsat
    Naposledy upraveno uživatelem DrZelenka: 24-02-2010 v 19:00 Důvod: omyl
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    ok ok ....chapu že procak na to tedy vliv nema

    no zkoušel jsem ho vicekrat, a na vicero verzich everestu ted dokonce na nejaky posledni ktera neni beta tuším že 5.30.

    v pc mi defakto nic nebeží všechno mam vypnuty. vytížení pametí me správce uloh ukazuje v naprotým klidu
    neco kolem 25 až 28% ze 3326 mb ram.
    leda že by to delalo neco skrytě a to prave třeba hledáme...ale podle me....to timto asi nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    571

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    O procesor vůbec nejde. Záleží na chipsetu a nastavení. Fsb máš sice 400 ale jaký je nastavený strap (vnitřní dělička chipsetu) na P35 by to mělo jít měnit.
    zde moc netuším o čem to mluviš

    napriklad v jednom testu maji čteni u teto desky neco kolem 10 000,a ja mel neco kolem 7000, vim že to ted neni problem ktery tu řeším, ale zajimavy to je kde k temto hodnotam prisli

    co teda jeste novy bios??..muj bios je nekdy z roku 2007 a od ty doby vyšli další 4
    Naposledy upraveno uživatelem Commanderwar: 24-02-2010 v 19:35
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Citace Původně odesláno od Commanderwar Zobrazit příspěvek
    zde moc netuším o čem to mluviš

    napriklad v jednom testu maji čteni u teto desky neco kolem 10 000,a ja mel neco kolem 7000, vim že to ted neni problem ktery tu řeším, ale zajimavy to je kde k temto hodnotam prisli

    co teda jeste novy bios??..muj bios je nekdy z roku 2007 a od ty doby vyšli další 4
    A koukal jsi se jaky pouzili pameti? Pouzivaji poradny DDR2 pameti 1066Mhz s nizkym casovanim! Porid si taky takovy pameti a dosahnes +- stejnych hodnost jako oni.

    Btw co mas za pameti? 2x2GB na 32 bit systemu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Georginek
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,967

    E8400, P45,Patriot 1066Mhz 5-5-5-15

    Doporucuji otestovat nekolikrat, potazmo nejlepe hned po najeti winu..... Hlavne at zadny program nepracuje, pak to meni vysledky..

    Jaky mas presne pameti??
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 95 
Velikost: 52.6 KB 
ID: 15750  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2,527

    Tady je jeste pro porovnani vysledek obyc. 800Mhz pametma. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36801

    Koukam ,ze mam spatne nastaveny casovani Aspon si mam zejtra s cim hrat.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: everest.jpg 
Zobrazení: 90 
Velikost: 81.9 KB 
ID: 15754  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jen pro informaci: speciálně u Everestu musíte použít stejnou verzi programu, jinak nemá moc smysl ty výsledky porovnávat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Lavalys EVEREST Cache & Memory Benchmark - INTEL
    Od Withman v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-11-2011, 19:19
  2. 2,5" HDD: Vysoká hodnota Reallocated Event Count
    Od bright v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-08-2010, 15:55
  3. Lavalys EVEREST Cache & Memory Benchmark - AMD
    Od Richmond v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 11-10-2009, 16:07
  4. dotaz Lavalys EVEREST CACHE
    Od Commanderwar v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 12:45
  5. Znizena hodnota CPU
    Od svkFrenkie v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 18:32