Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Po výměně procesoru se sekají prohlížeče

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Zdravím...nevím s čím přesně souvisí můj problém,proto jdu sem

    Nedávno jsem na svém PC(Athlon X2 7750(3,2GHz) | SapphireHD4850 TOXIC + AcceleroS1| OCZ 2x2GB | Corsair VX450 ) zkoušel kamarádův Phenom,řešil jsem to taky tady na fóru...měl jsem ho tam tak 2 hoďky a pak zpátky svůj původní...Udělal jsem pár zatěžových testů kvůli stabilním taktům,vše ok...zkusil jsem pár her,taktéž ok.Ale mám problém s prohlížeči.Používám Operu 10.10...A při otevírání nových stránek a soušasné práci v jiné se například scroolování zasekává.Dále se zpozdila reakce na přepínání mezi záložkami a mačkání tlačítek(home,refres,zpět a podobně).Kliknu,tlačítko zůstane chvilku zmáčknuté a až po chvilce zareaguje...Dál používám ještě google Chrome 4.0.249.89,ve kterém otevírám pouze Facebook.A tam mám ten stejný problém...Jsou to sice jen maličkosti,ale celkem nepříjemné...Poradí prosím někdo??

    /pokud jsem netrefil sekci,prosím o přesun :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Co driver pro cpu? Me pomohlo odinstalovat AMD dual core optimizer (ikdyz nekdo tvrdil opak)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,334

    Sice neporadim nic svetoborneho, ale me pomohla az oprava systemu s instalacniho zdroje.

    A to jsem menil nahoru z X2 5200+ na X4 965BE, proste se to chovalo divne a ovladace a pres dlouhe laborovani nepomohli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Co driver pro cpu? Me pomohlo odinstalovat AMD dual core optimizer (ikdyz nekdo tvrdil opak)
    Ten sem tam vůbec neměl...tak sem ho zkusil naistalovat,ale žádná změna,takže je zas fuč...

    Citace Původně odesláno od |Mio| Zobrazit příspěvek
    me pomohla az oprava systemu s instalacniho zdroje.
    No...to je asi až poslední řešení...Protože aktuální systém už mam naistalovanej asi půl roku a to je za posledních pár let nejdelší doba...s tím,že to teď šlapal na jedničku...takže ho chci ještě nějak zachránit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak reinstalo pomohl...ale nastal další problém...Mám 640GB disk rozdělený na 90/90/400GB.Windows mám naistalovaný na 90GB části...Vše je zatím v pořádku,ale problém je v tom,že si Windows zapsal,nevím proč,nějaký ten zaváděcí soubor na úplně jiný disk(taktéž 640GB,ale nerozdělený a plný hudby).Při instalaci Windows měl tenhle disk status "systémový" stejně jako původní část disku,kde byl předešlý Windows.Pokud odpojím disk s hudbou,windows nenajede.Pokud odpojím disk s windows,počítač bótuje,ale záhy hodí chybu instalace windows...Ale ten nejzávažnější problém je v tom,že v systému mi ta 640 s hudbou vůbec nenaběhne...ale ve správci zažízení ji normálně vidím

    Ví někdo jak je to možné?Budu vděčný za každou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    To je bug/vlastnost (od buildu 7xxx) Proste prohodi C (na nem je 200MB partisna) za D (nebo chces-li disk 0 za 1) pokud je uz pred instalaci disk rozdeleny na vic partition
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Mám final,čili 7600...Poradíš jak to poštelovat aby ho to našlo? S příkazákem moc neumim,takže by to chtěla nějak návod
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Pokud si spravne vzpominam tak stacilo zmenit pismenko disku, pak to samozrejme nenabehlo takze vlozit instalacni medium a opravit boot, potom to nabehlo ok...

    Ja to mam mozna nekde "zdokumentovany", zkusim to najit

    edit: jinak diskpart/? = napoveda
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    zkusim si s tim teda pohrát Ale pokud bys našel to svoje "zadokumentování",tak ho sem uhčitě hoď
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Jj, pokusim se, mozna jsem to sem/nebo na web nekam hazel. O vikendu bych to kdyztak mohl udelat znova kdyz nebudu mit co na praci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Jestli to je vážně nějakej už zavedenej bug(to zní celkem vtipně),tak se návod nebude hodit jen mně Zatím díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak jsem to nakonec pořešil tak,že jsem Windows přeistaloval jen s jedním připojeným diskem a po instalaci už vše šlape tak jak má
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Po výměně procesoru nefunguje obraz.
    Od Cruze v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-03-2014, 23:14
  2. Radeony: Sekají se textury u her
    Od pajzl v sekci Grafické karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-05-2012, 09:54
  3. Po výměně procesoru AM2 nefunguje obraz.
    Od elmiki v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-04-2010, 22:25
  4. DDR1: Snížení taktu pamětí po výměně procesoru
    Od Barnabas v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 18:39
  5. Procesory: Po výměně procesoru nenabíhá počítač
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-02-2009, 23:07