Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: XP Mode

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    5

    Hezký den, mám dotaz, včera jsem po koupi nainstaloval W7 Professional - 64bit., samozřejmě po instalaci důležitých programů jsem dle návodu stáhnul a nainstaloval i XP mode, včetně Virtual pc, pak jsem na zkoušku zkusil nainstalovat na XP mode dvě hry, které rád hraju - FarCry a STALKER-clear sky. Ale ani jedna z nich nešla spustit, u FarCry se nedělo nic, ač jsem to zkoušel jak z ikony, tak i přímo z cd, to samé u druhé hry, jen s tím rozdílem, že mi tam vyskočila nějaká chybová hláška v avgličtině - něco s Dll-error, atp. Nevím si s tím rady, pomůže mi, prosím, někdo z fundovaných? Předem moc děkuji a hezký den vám všem. Jirka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,244

    Poustet ty hry v XP mode je blbost, celkem bych se divil, kdyby to fungovalo.
    Normalne ve Windows 7 ti nejedou, nebo co ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    5

    FarCry - konkrétně, kterého mám léta v oblibě, na W7 nejede, proto jsem si kupoval leg. W7 s podporou virtualizace, abych si přes XP mod hlavně tuto hru mohl zahrát
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,244

    XP mode neni delany na hry, ale spousteni starsich programu. To je fakt. XP mode je v podstate zjednoduseny virtual pc ... hlavne nepodporuje akceleraci 3D grafiky

    jinak teda http://fragman.callofduty2.cz/clanky...emu-3-zpusoby/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    No zkus vypnout uac a spustit to v kompatibilním modu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    5

    No vidíš, to jsem nevěděl a přitom mi prodejce W7 včera řekl, že v XP modu se dají spouštět a hrát i starší hry, fnuk...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    5

    Dzandra - jsem nováček ohledně pc - prosím, vysvětli mi polopaticky - UAC a kompatibilní mod, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele jerryczech007
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od Zodyx Zobrazit příspěvek
    No vidíš, to jsem nevěděl a přitom mi prodejce W7 včera řekl, že v XP modu se dají spouštět a hrát i starší hry, fnuk...
    To ti tak moc nelhal, jestli myslel starší hry typu "plošinovka" apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Zodyx Zobrazit příspěvek
    No vidíš, to jsem nevěděl a přitom mi prodejce W7 včera řekl, že v XP modu se dají spouštět a hrát i starší hry, fnuk...
    Starší hry bez 3D akcelerace možná ano. Třeba hledání min . Ta emulovaná grafika je nějaká S3 Trio s 8 MB VRAM, což na práci stačí.

    UAC - není to tohle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    5

    Johny - díky, už vím, jasně, jsem kopyto, asi dělám chybu, že chci všechno honem honem, a ono to občas nejde, jinak s díky díky vám všem, kteří jste mi pomohli dojít k přesvědčení, že v podstatě mi ten XP Mode je k prdu, hihi...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Zodyx Zobrazit příspěvek
    Johny - díky, už vím, jasně, jsem kopyto, asi dělám chybu, že chci všechno honem honem, a ono to občas nejde, jinak s díky díky vám všem, kteří jste mi pomohli dojít k přesvědčení, že v podstatě mi ten XP Mode je k prdu, hihi...:-)
    Nazapomeň pak nastavit mód kompatibility pro daný exáč, najdi si složku se hrou, najít exe soubor přes který se spouští, pravým, vlastnosti, kompatibilita, spouštět v režimu kompatibility a vyber např. Windows XP
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 7: Windows XP mode nefunguje
    Od aaaron v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2012, 21:04
  2. OS in APIC mode
    Od dalizije v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-11-2010, 09:25
  3. Video mode is not supported
    Od Sandak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 22:18
  4. UPS sa nenabija v AVR mode
    Od denial v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 08:12
  5. AGP 2x Mode
    Od adolfik v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 14:57