Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Stačí tato sestava pro Nvidii GTX 275?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    6

    Dobrý den, rád bych se Vás zeptal jestli stačí tato sestava pro Nvidii GTX 275 popřípadě co vylepšit:

    Mainboard : MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD Neo2-FIR
    Chipset : Intel P31/P35
    Processor : Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2400 MHz
    Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )
    Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GTS
    Zdroj: Micase SR400W
    Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition


    Předem děkuji za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    ne ten zdroj je hrůza
    zbytek stačí v pohodě (procesor by neškodilo trochu popohnat přetaktováním)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    6

    A jaký zdroj by si mi doporučil?

    Chtěl bych nějáký do 1500 Kč. Pokud to jde.

    Stačil by jeden z těchto?

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58714

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60060
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Infinity
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    41

    ten zdroj bych urcite vymenil

    tip:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V41NLWXU
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Infinity Zobrazit příspěvek
    jo na ten sem před chvílí koukal u czc skladem a dokonce levněji
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=74749
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    To je fajn, jenže ty nejsou do 1500
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Infinity
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    41

    2 MejDej

    radsi si priplat tech 300 Kc za kvalitnejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    6

    Ok takže tento zdroj utáhne tu moji sestavu a tuto grafiku?

    http://www.gigabyte.cz/products/vga/...275so-18i.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Infinity Zobrazit příspěvek
    radsi si priplat tech 300 Kc za kvalitnejsi
    Pokud připlácet, tak to už raději Enermax PRO82+ II 425W Bronze za 1750,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    No tak to mě přijde S12 520 za 1800,- výhodnější než 425+ za 1750,-. Navíc lze předpokládat že ten S12 bude mít stejná střeva jako HX520 Corsair, což je rozhodně pozitivní (Corsair dává 5 let záruku).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Infinity
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od MejDej Zobrazit příspěvek
    Ok takže tento zdroj utáhne tu moji sestavu a tuto grafiku?

    http://www.gigabyte.cz/products/vga/...275so-18i.html
    na 100%
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    6

    Ok díky

    A co myslíte co je lepší GTX 275 1792 MB nebo Sapphire HD 5850 1GB?

    Rozhoduji se mezi těmito dvěma kartami. A radši bych tu Nvidii, protože já stejně s Win XP directx11 nevyužiju a s Nvidií mám lepší zkušenosti.
    Ale zajímá mě váš názor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    No výkonější je 5850, ale jde o to za jakou cenu je budeš kupovat.

    Každopádně 1792Mb na GTX275 je nesmysl, karta tu pamět nevyužije. Jestli nVidii tak určitě standardni 896Mb verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    6

    Já bych chtěl grafiku maximálně do 6000 Kč kde to je už fakt úplný strop, který nepřekročím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední