Přidání smajlíků - jaké
Uvádějte prosím konkrétní smajlíky, ideálně ve verzi i pro černé pozadí (dark skin). Děkujeme
Anděl a ďábel pro černé pozadí: [ATTACH]16076[/ATTACH] [ATTACH]16077[/ATTACH]
Blinkající kousek: [ATTACH]16078[/ATTACH]
Pro nepřehledné situace: [ATTACH]16079[/ATTACH]
Pro banánky a locky: [ATTACH]16080[/ATTACH]
Edit: neříkám, že budou všechny přidány, jen aby prostě byl přehled, co by se mohlo přidat :)
Anděl a ďábel pro černé pozadí: [ATTACH]16076[/ATTACH] [ATTACH]16077[/ATTACH]
Blinkající kousek: [ATTACH]16078[/ATTACH]
Pro nepřehledné situace: [ATTACH]16079[/ATTACH]
Pro banánky a locky: [ATTACH]16080[/ATTACH]
Edit: neříkám, že budou všechny přidány, jen aby prostě byl přehled, co by se mohlo přidat :)
lexxxa: Nééé, jen ty růžové nééé, ti jsou hrozní... :D
Tento chci...
už sem ho hledal hrózně dlouho...
Tento chci...

lexxxa: S těmito smajlíky bych nesouhlasil. Jestli by se měli přidat smajlíky, tak nějaké, jaké by byli použitelné pro fórum. Tyto jsou vhodné spíše někam jinam.
Souhlasil bych se smiles, které navrhl Smeli a Jiri@tncm.
Souhlasil bych se smiles, které navrhl Smeli a Jiri@tncm.
kevin00: to byl jen vyber,ten s ocima srdce se hodi jako libi,ten prace na pc taky neni spatnej,s poharem se hodi a ty dva hadajici se taky vyuzijou
[quote=kevin00;359629]...a Jiri@tncm.[/quote]
Ty jsou uz nahrany primo tady (u jednoho jedince), staci si je dat do Ulozenych hlasek ;)

edit: specielne pro kolesu:

Ty jsou uz nahrany primo tady (u jednoho jedince), staci si je dat do Ulozenych hlasek ;)

edit: specielne pro kolesu:

Co nakreslit smajlíka, na:
1) opakované téma nebo lépe řečeno na téma, které se tu řeší furt (PC nestartuje, PC padá, jakou komponentu vybrat, ...)
2) OT příspěvek
1) opakované téma nebo lépe řečeno na téma, které se tu řeší furt (PC nestartuje, PC padá, jakou komponentu vybrat, ...)
2) OT příspěvek
Fajn, tak to zkusím probrat, řekněme 10 smajlíků, z toho, co tu je bych vybral tyto:
Blinkající kousek:
Pro nepřehledné situace:
Slintání:
"Podlejzák":
Potlesk:
Pálka:
Stydlín:
Pifko:
OT:
A jeden pro šéfa:
Pro změny posílejte návrhy sem, snažme se to držet v jakési jednotě a vynechat extrémy (ne, Kolesa není extrém, to je už někde jinde...) ;)
Blinkající kousek:

Pro nepřehledné situace:

Slintání:

"Podlejzák":

Potlesk:

Pálka:

Stydlín:

Pifko:

OT:

A jeden pro šéfa:

Pro změny posílejte návrhy sem, snažme se to držet v jakési jednotě a vynechat extrémy (ne, Kolesa není extrém, to je už někde jinde...) ;)
Já NEMAM žádný warez software !
Vše mám legálně Windows mám OEM.
Nemám ani "prošlý" Total COmenader, WinZip Používám jenom freeware,OpenSource
stahuji maximálně hudbu to legální je a nic NESDÍLÍM. Torent a P2P NEPOUŽÍVÁM !
P.S. U Pálky chybí "popisek".
Vše mám legálně Windows mám OEM.
Nemám ani "prošlý" Total COmenader, WinZip Používám jenom freeware,OpenSource
stahuji maximálně hudbu to legální je a nic NESDÍLÍM. Torent a P2P NEPOUŽÍVÁM !
P.S. U Pálky chybí "popisek".
[quote=michal.kolesa;360108]P.S. U Pálky chybí "popisek".[/quote]
Koleso pouzivej hlavu - proc tam asi neni kdyz neni jeste zarazenej v bulletinu? :mistake a vubec takovy kraviny jako popisek...
Jsem pro ty jako Smeli, imho "pifko" pro skladku nutnosti ;)
Koleso pouzivej hlavu - proc tam asi neni kdyz neni jeste zarazenej v bulletinu? :mistake a vubec takovy kraviny jako popisek...
Jsem pro ty jako Smeli, imho "pifko" pro skladku nutnosti ;)
[quote=Richmond;360109]Jsem pro ty jako Smeli, imho "pifko" pro skladku nutnosti ;)[/quote]
Jojo, ten se hodí. Jen jestli by nebyl lepší klasický, ať to ladí s těma starýma.
Ty stínované, nebo jak je nazvat (ty co má třeba qip, právě to "pifko") vypadají.... tak nějak divně, zrovna to pifko jako dva teplouši :D Možná se to zdá jen mě, že se mi víc líbí ty klasické a že jsem zvyklý na ty staré tady, ale prostě mi to tam nějak nesedí (hlavně jsou větší což bude dělat bordel v textu)
Jojo, ten se hodí. Jen jestli by nebyl lepší klasický, ať to ladí s těma starýma.
Ty stínované, nebo jak je nazvat (ty co má třeba qip, právě to "pifko") vypadají.... tak nějak divně, zrovna to pifko jako dva teplouši :D Možná se to zdá jen mě, že se mi víc líbí ty klasické a že jsem zvyklý na ty staré tady, ale prostě mi to tam nějak nesedí (hlavně jsou větší což bude dělat bordel v textu)
[quote=michal.kolesa;360108]Já NEMAM žádný warez software !.....[/quote]
Ale to tu přeci nikdo netvrdí. Přemýšlej trochu :mistake
OT: Možná by se hodil Richmondův "kolesa-smajlík" pro typicky "kolesovskou" otázku/odpověď :notsure
Ale to tu přeci nikdo netvrdí. Přemýšlej trochu :mistake
OT: Možná by se hodil Richmondův "kolesa-smajlík" pro typicky "kolesovskou" otázku/odpověď :notsure