Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Levný, ale spolehlivý zdroj

  1. #16
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Důvod je minimálně ten, že tazatel si vybral 350W zdroj za 805Kč a ten mnou uváděný 400W je dražší jenom o 25Kč, takže se zcela bez debat vyplatí víc. Třeba proto, že bude tazatel dělat časem ugrade nebo rovnou celou novou sestavu a přijde mu to vhod (jelikož u toho 350W zdroje není ani 6pin napájecí konektor na grafiku atd.). Navíc předimenzovaný zdroj ničemu nevadí, lepší než opačně.
    Jenže tazatel je z Prahy, musí se započítat i poštovný a to by už tak výhodný nebylo. Upgrade neplánuju, to už jsem psal nahoře, tenhle počítač vydrží ještě hodně dlouho, pokud něco neodejde... Kdybych netlačil cenu dolu, tak bych 400W pro klid klidně vzal...

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    levnější než czc je skoro všechno
    barbone
    tntrade ty maj už i bronze verzi
    netfox
    Možná to vezmu na T.S.Bohemia (Barbone), známý na to sice nadával, ale už nevim kvůli čemu...
    BTW: V čem je ta bronze verze lepší?

    Edit: Už jsem asi přišel na to Bronze, to je podle specifikace 80+, která má ještě podkategorie Bronze, Silver, Gold...?
    Naposledy upraveno uživatelem Encore1106: 18-03-2010 v 14:04 Důvod: Bronze
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    251

    Citace Původně odesláno od Encore1106 Zobrazit příspěvek
    Jenže tazatel je z Prahy, musí se započítat i poštovný a to by už tak výhodný nebylo. Upgrade neplánuju, to už jsem psal nahoře, tenhle počítač vydrží ještě hodně dlouho, pokud něco neodejde...
    Nebude tam nakonec stačit i 300W? Jeden velmi levný Fortron zde: http://www.softcom.cz/produkt/zdroj-...00pnr/?flist=1
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    jrx jrx je offline
    Starousedlík SHW / Pilot TMF
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1,894

    Citace Původně odesláno od Pitomec Zobrazit příspěvek
    Nebude tam nakonec stačit i 300W? Jeden velmi levný Fortron zde: http://www.softcom.cz/produkt/zdroj-...00pnr/?flist=1
    Uff, to už se zas vymýšlejí kraviny Vzít nejlevnější OEM Seasonic 350/400W a je to. Myslím, že výše už bylo tipů, kde a za kolik to koupit dost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Děkuji za tipy, nakonec to vidím na Seasonic SS-350ET 350W OEM v T.S. Bohemia. Ještě předtim vyzkoušim, jestli neodešlo ještě něco jinýho, ale snad ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Mám pocit, že už to dohadování stačilo ne?

    Dotaz byl na levnej a spolehlivej zdroj. Odkud tazatel je a jak mu to bude vycházet s poštovným si myslím dokáže zjistit sám ne?

    Dred, kde stačí max. 5 reakcí a zas je tu na dvou stránkách kopice dohadování a OT. Výborný, dobrá práce
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Encore1106 Zobrazit příspěvek
    Jenže tazatel je z Prahy, musí se započítat i poštovný a to by už tak výhodný nebylo. Upgrade neplánuju, to už jsem psal nahoře, tenhle počítač vydrží ještě hodně dlouho, pokud něco neodejde... Kdybych netlačil cenu dolu, tak bych 400W pro klid klidně vzal...

    Možná to vezmu na T.S.Bohemia (Barbone), známý na to sice nadával, ale už nevim kvůli čemu...
    BTW: V čem je ta bronze verze lepší?

    Edit: Už jsem asi přišel na to Bronze, to je podle specifikace 80+, která má ještě podkategorie Bronze, Silver, Gold...?
    jo přesně bronze ->vyšší účinnost ale to by se vyplatilo jen kdyby ten pc byl hodně často zapnutý
    až ten zdroj koupíš mohl bys napsat jaký má kabely(jestli má pcie konektor)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,228

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    ... jestli má pcie konektor ? ...
    Ano, PCIe konektor pro graf. kartu má
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Spolehlivý HDD.
    Od tmsjlnk v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-08-2011, 21:25
  2. spolehlivý a stabilní PC pro grafické studio
    Od aquaris v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-06-2011, 12:37
  3. Levný, ale kvalitní zdroj.
    Od pavelson v sekci Zdroje
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-12-2009, 01:13
  4. 3,5" HDD SATA: Spolehlivý a tichý HDD SATA 1.5TB
    Od Xon v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-11-2009, 13:16