GTA SANANDREAS - dotaz
Dobrý den , mám na svém starším PC nainstalované GTA SANANDREAS z DVD , jenže jsem to DVD někde ztratil . Myslíte že kdybych hodil Rockstar Games ze stareho PC na flashku a potom to skopiroval do mého new PC tak že by to jelo ? Díky za odpovědi , prosím Vás odpovězte mi , rád bych to vyřešil ... Díky .
Instalační složka není jedinné místo, kde má hra uložené své soubory a často jsou různé konfigurační soubory, soubory profilů atd. uloženy v dokumentech atd. + samozřejmě registry. To by pak mohlo dělat neplechu. Jestli máš krabici, můžeš si hru sehnat kdekoli jinde (i pálenou, ale ta zas může být zavirovaná/zabugovaná atd.) a vložit tam svůj kód. Jestli nemáš ani ten, asi se budeš muset s hrou rozloučit nebo zkusit tu složku zkopírovat a modlit se aby to fungovalo.
[quote=Jiri@tncm;360807]Instalační složka není jedinné místo, kde má hra uložené své soubory a často jsou různé konfigurační soubory, soubory profilů atd. uloženy v dokumentech atd. + samozřejmě registry. To by pak mohlo dělat neplechu. Jestli máš krabici, můžeš si hru sehnat kdekoli jinde (i pálenou, ale ta zas může být zavirovaná/zabugovaná atd.) a vložit tam svůj kód. Jestli nemáš ani ten, asi se budeš muset s hrou rozloučit nebo zkusit tu složku zkopírovat a modlit se aby to fungovalo.[/quote]
No po pravdě já na ty viry z pálených her kašlu je to bud a nebo =) jinak máš pravdu tyhle hry mají registry a profily uložený v dokumentech takže bych ti doporučoval si to všechno prohledat a uložit do nějaký složky a pak az začít vypalovat jinak počítej že ti to nepujde....
No po pravdě já na ty viry z pálených her kašlu je to bud a nebo =) jinak máš pravdu tyhle hry mají registry a profily uložený v dokumentech takže bych ti doporučoval si to všechno prohledat a uložit do nějaký složky a pak az začít vypalovat jinak počítej že ti to nepujde....
[quote=Kubajs66;363566]No po pravdě já na ty viry z pálených her kašlu je to bud a nebo =) jinak máš pravdu tyhle hry mají registry a profily uložený v dokumentech takže bych ti doporučoval si to všechno prohledat a uložit do nějaký složky a pak az začít vypalovat jinak počítej že ti to nepujde....[/quote]
Tak to teda hodně štěstí s hledáním a implementováním :mistake
Tak to teda hodně štěstí s hledáním a implementováním :mistake
Po delší době se tu znovu ozývám s dobrou zprávou že mi to jede . Sice to není úplně jak originál ale přesto si můžu zahrát .
Zápory :
- Úvodní Intra se nějak sekají .
Klady :
+ Připadá mi že je rychleji načtená hra .
Zápory :
- Úvodní Intra se nějak sekají .
Klady :
+ Připadá mi že je rychleji načtená hra .