Winrar-nemzem otvorit subory
Zdar,mam problem vtom ze nemozem otvorit 53 suborov vo winrare.Je to vlastne film po kuskoch rozlozeny a stiahnuty z internetu.Vypise mi ze subor je neznamy alebo poskodeny.
Rad by som to otvoril ale neviem s cim.Prosim o radu ako na to.
Dik
The archive is either in unknow format or demaged.
Rad by som to otvoril ale neviem s cim.Prosim o radu ako na to.
Dik
The archive is either in unknow format or demaged.
kontrolni otazka ty soubory maji ircite priponu rar ? Pokud ano mel bys spustit winrar a otevrit ten prvni soubor pokud bud ev poradku v okne se ti zobrazi jeho obsah pak das jen rozbalit urcis kam a melo by to jit pokud to treba neni zaheslovane kdyby bylo rekne si to o heslo predpokladam z eje to nejakej torrent ;)
No, ono se někdy stává, že si stáhneš poškozený archiv. Pak to nahlásí CRC chybu. Některé archivy mají samoopravný kód, pomocí kterého se dá víceméně rekonstruovat původní kód a dostat z archivu nepoškozené soubory.
Pokud je Tvůj archiv tedy vybaven tímto kódem, můžeš v menu Nástroje zvolit položku Opravit archiv a uvidíš, jestli s tím trošku hneš...
Pokud je Tvůj archiv tedy vybaven tímto kódem, můžeš v menu Nástroje zvolit položku Opravit archiv a uvidíš, jestli s tím trošku hneš...
Zkus si na internetu sehnat PowerArchiver 2004 nebo novější, zažil jsem že RAR archiv nešel rozbalit ve WinRARu - neskutečné!:stupid Z tohoto důvodu používám už opravdu dlouho výše uvedený software, ten rozbalí vždy vše a bez problémů. -množství formátů, které podporuje je neskutečné:turtle.
Není to stoprocentní - můžeš mít opravdu vadný archiv, ale rozhodně bych to zkusil:)
Není to stoprocentní - můžeš mít opravdu vadný archiv, ale rozhodně bych to zkusil:)
Já používám WinRAR už od nepaměti a nikdy jsem žádný takový problém neměl... Jediné vysvětlení, které mě teď napadá je, že možná ten archiv byl zabalen v programu, který plně nedodržoval specifikace formátu.
Něco podobného se mi už také stalo, ale s formátem ZIP a jiným rozbalovací programem (na jeho jméno si již bohužel nevzpomínám - už je to tak 1 - 2 roky)
Něco podobného se mi už také stalo, ale s formátem ZIP a jiným rozbalovací programem (na jeho jméno si již bohužel nevzpomínám - už je to tak 1 - 2 roky)
Tohle se mi stavalo kdysi davno, kdyz sem se strou verzi programu snazil rozbalit balicek zabaleny novou verzi novym zpusobem. Ale uz je to tak davno, ze ani nevim u ktere verze byly ty zmeny a taky pochybuji ze bys dnes mel jeste tu starou verzi.
Vlastně máš pravdu! Taky si vzpomínám :rolleyes:
Tenkrát jsem měl problémy u starších verzí WinRARu při rozbalování z dělených archivů. Problém pravděpodobně způsobovalo to, že tehdejší typ balícího programu zabaloval vícenásobné archivy do souborů pojmenovaných jako xxx.rar, xxx.r01 atd..
Teď se používají názvy xxx.part001.rar, xxx.part002.rar...
Tenkrát jsem měl problémy u starších verzí WinRARu při rozbalování z dělených archivů. Problém pravděpodobně způsobovalo to, že tehdejší typ balícího programu zabaloval vícenásobné archivy do souborů pojmenovaných jako xxx.rar, xxx.r01 atd..
Teď se používají názvy xxx.part001.rar, xxx.part002.rar...