Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Dva LCD monitory s různým rozlišením

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Dobrý den, na grafické kartě Asus Radeon 9600SE mám připojeny dva LCD monitory. Oba zobrazují stejný obraz. Ten první je kvůli rozpoznávání rentgenového snímku nastaven na rozlišení 1600x1200. Ten druhý má ale maximum 1280x1024 a zobrazí pouze upozornění, že toto rozlišení nedokáže zobrazit. Když zmenším rozlišení na 1280x1024, tak zobrazují oba dva. Lze nějakou změnou nastavení docílit toho, že mi půjdou oba monitory v jejich max. rozlišení? Nebo je potřeba mít třeba dvě graf. karty? Děkuji za odpovědi, Novák.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Jde to, nastavit rozšířenou plochu, najdeš to v ovladačích. Máš je doufám instalované?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Na obou monitorech potřebuji zobrazený stejný rentgenový snímek, mám nastaveno klonování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Hmm, tak to si nejsem jistý, jestli je možné při klonování používat rozdílná rozlišení, nikdy jsem tenhle režim nevyužil. Možná by to šlo nastavit v ATI Tray Tools, nebo přes Ultramon?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    29

    to nepůjde..buď se musíš smířit s menším rozlišením u většího monitoru, a nebo použít rozšířenou plochu a snímek si otevřít na obou plochách
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    V cem se ty snimky otvriaji/prohlizeji?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od s3jr4 Zobrazit příspěvek
    to nepůjde..buď se musíš smířit s menším rozlišením u většího monitoru, a nebo použít rozšířenou plochu a snímek si otevřít na obou plochách
    A blbost, Ultramon umoznuje na druhym monitoru nastavit rozliseni... Nebo treba otvirani okna na druhym/tretim monitoru o 90° otocenim a klidne 120px od levyho dolniho okraje...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. 7850 a dva 22' monitory - problém s rozlišením
    Od Kein v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-09-2013, 19:27
  2. problem s rozlišením
    Od nedynedy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-07-2010, 22:20
  3. DDR2: Paměti s různým časováním
    Od nuchtala v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 18:10