Ahoj,
mam celkem vaznej problem a doufam, ze pujde vyresit.
Mam disk, kterej je rozdelenej na dve casti. Jedna systemova (c) ma 12 GB, druha nesystemova (d) 68. Jeste vcera vecer jsem koukal na jeden dil MASHe, kterej jsem mel ulozenej na tom decku. Rano zapnu pocitac a pc o decku vubec nevi. Nenasel ho everest, neni v pruzkumniku, total commanderu, proste nikde. Kdyz chci spustit program, nebo otevrit soubor, kterej na tom decku byl (pres zastupce), napise to:
"Jednotka nebo sitove pripojeni, na ktere odkazuje zastupce *.ink, neni k dispozici. Presvedcte se, zda je do jednotky spravne vlozena disketa a zda je sitovy prostredek dostupny."
Nedelal jsem s tim zadny veci typu partion magic atd. Vubec nic.
Ve sprave pocitace jsem jeste nasel hlasku "Na zařízení \Device\Harddisk1\D byla při operaci stránkování rozpoznána chyba."
screen ze spravce disku:
vypada to, ze mi to vymazalo disk: protoze o tech 62 GB to vi...
Co uz jsem zkousel: restart - nepomohl, obnoveni systemu na bod z 11.4. - taky nepomohlo.
Pls help, protoze jinak jsem prisel o par hodne dulezitejch veci.
Pocitac jinak uplne normalne funguje, jen se proste chova, jako kdyby D:\ nikdy nebylo.
Jeste jedna vec - kdyby to proste neslo vratit, tak z toho volnyho mista zalozim novej oddil. Jde nejak zjistit, co tam presne bylo na tom decku? Jen abych vedel, co vsechno mam shanet..