Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problém s Vistou??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    18

    Mám tento problém. Pokud pracuji na PC cca 0,5 hodiny. Začne mi jakoby vynechávat klávesnice, některá písmena a číslice musím opakovaně stisknout, aby se zobrazila a ještě to chvíli trvá. Toto se dějě ve wordu, excelu, ale i při zadávání přihlašovacích jmen a hesel na internet. Myslím, že to klávesnicí nebude, ale že to bude asi problém Visty (64bit), respektive jakéhosi zahlcení PC. Procesor Inter Core 2 Quad 2,66 Ghz, Ram 4 GB.
    Předem děkuji za radu co s tím dělat. Už mi to štve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sommer
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    386

    A vyzkoušel jsi jinou klávesnici? Někdy je řešení problému dost jednoduché

    Co se "jakéhosi" vytížení PC týče, tak zkontroluj správce úloh...

    (Dále: instaloval jsi Visty nově, nebo je už máš déle? Jakou máš klávesnici, případně ovladače....)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Mno nejdřív zkus vyměnit klávesnici. Že by psaní zahltilo systém
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od vltavan Zobrazit příspěvek
    Mám tento problém. Pokud pracuji na PC cca 0,5 hodiny. Začne mi jakoby vynechávat klávesnice, některá písmena a číslice musím opakovaně stisknout, aby se zobrazila a ještě to chvíli trvá. Toto se dějě ve wordu, excelu, ale i při zadávání přihlašovacích jmen a hesel na internet. Myslím, že to klávesnicí nebude, ale že to bude asi problém Visty (64bit), respektive jakéhosi zahlcení PC. Procesor Inter Core 2 Quad 2,66 Ghz, Ram 4 GB.
    Předem děkuji za radu co s tím dělat. Už mi to štve.
    Jinou klávesnici jsem nezkoušel. Ta je prakticky nová (asi 3/4 roku) a baterie vyměněné. Vista byla nainstalována už v PC, asi taky 3/4 roku. Je mi divný, že se to objevuje nepravidelně až po nějaké době (cca 1/2 hodině). Stačí, že práci přeruším, PC nechám chvíli spát a pak je to už OK:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele athens
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    735

    Citace Původně odesláno od vltavan Zobrazit příspěvek
    Jinou klávesnici jsem nezkoušel.
    Tak to zkus a uvidíš
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    18

    Vyzkouším jinou klávesnici. Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows Vista: Nejde nainstalovat WinXP na notebook s Vistou
    Od Master414 v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 17:52
  2. Windows Vista: problem po půl roce s Vistou (chkdsk)
    Od vsn v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 18:50
  3. Windows 7: Dual boot s vistou
    Od jirka007CZ v sekci OS Windows
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-02-2009, 16:38
  4. Problem s 4GB ram a 64bit vistou
    Od elis3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 17:41
  5. Problém s Vistou
    Od sety83 v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-03-2008, 17:27