Nastavení náhledu složek
Ahoj, mám problém ve windows 7 mi nejde nastavit pro složky aby se v náhledech u nich zobrazoval obrázek ....
ve složce mám film+jpg obrázek filmu a chci aby se mi na ikonce složky zobrazil jen jpg obrázek filmu a né obojí .... ve Win XP to šlo nastavit, nezná prosím někdo řešení?
pak mám ještě jeden dotaz k W7 jde oproti XP zde ubyla položka zpustit z menu start a nahradil ji řádek, který umí jak hledat tak i spouštět, ale díky tomu, že používám spousty stejných příkazů poměrně často tak bych byl rad kdyby mi podobně jako v XP zůstávali poslední spouštěné příkazy v nabídce a nemusel jsem to psát pořád dokola
za rady díky
ve složce mám film+jpg obrázek filmu a chci aby se mi na ikonce složky zobrazil jen jpg obrázek filmu a né obojí .... ve Win XP to šlo nastavit, nezná prosím někdo řešení?
pak mám ještě jeden dotaz k W7 jde oproti XP zde ubyla položka zpustit z menu start a nahradil ji řádek, který umí jak hledat tak i spouštět, ale díky tomu, že používám spousty stejných příkazů poměrně často tak bych byl rad kdyby mi podobně jako v XP zůstávali poslední spouštěné příkazy v nabídce a nemusel jsem to psát pořád dokola
za rady díky
ten prikaz spustit "aktivujes" vlastnosti nabidky start > nabidka start > prizpusobit > odskrtavatko zobzit prikaz spustit nebo tak nejak :)
na ten obr jeste kuknu :)
na ten obr jeste kuknu :)
Není to něco podobného :notsure https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/47446-nastaveni-defaultni-sirky-podokna-nahledu
Můžeš udělat screen abych to lépe pochopil jak to má vypadat.
Můžeš udělat screen abych to lépe pochopil jak to má vypadat.
ee neni, aspon tak to chapu ja, ze pri miniaturach chce aby se tam zobrazoval jen cover filmu a ne jeste nahled filmu :( ja to zkousel nastavovat na svem pc, porad dokolecka ukladat, menit varianty obrazku apod, ale stale se to nedari :( at udelam s tim nahledem cokoliv a vyberu obrazek pro slozku odkukoliv tak se nic nedeje, krom teda ikony, ta se samozrejmne zmeni ale to my nechceme :)
edit: pisu jak pr*se :(
edit: pisu jak pr*se :(
A co tohle Zase néé :angry Nebo :notsure