Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Problémy s PC (HW/SW): zvukový hardware - nevím jaký

  1. #1
    Neregistrovaný

    Jméno tazatele: Kristýna

    Znění dotazu:
    Při opravné instalaci windows, my nešel zvuk. Nevím jaký hardware tam byl, zkusila jsem již několiv verzí realteku a pak dle základní desky jsem si našla že by tam měl být ADI 198x Integrated HD Audio, ale při instalaci mi bylo napsáno, že s tímto to také nepůjde.Jsem absolutní laik.
    Prosím o pomoc jak se dopátrat a kde najít potřebný HW.Děkuji

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
    Win XP, Chipset ATI RS400/RC400/RC410, Southbridge ATI SB400

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    A operacni system je jaky?
    Pro Visty/7 jsou ovladace zde http://www.megaupload.com/?d=9UTZOUOA



  3. #3
    Neregistrovaný

    windows XP - to není operační systém?

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

  5. #5
    Neregistrovaný

    to je ono? já to naistaluji a potom? mám ještě něco dál v tom dělat nebo si to samo najde cestu :-)

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Napred bych to zkusil, potom bych kdyztak patral po presnem oznaceni MB, nicmene by to melo fungovat vcetne 5.1 zvuku. Ruku do ohne za ne nedam, ale kdyztak bych mohl najit ovladace pro XP ktere 100% fungovaly na ADI1988B

  7. #7
    Neregistrovaný

    soubory nepodporují HW



  8. #8
    Neregistrovaný

    jak zjistím přesné označení MB? - někde tu psali, že při startu se to má objevit na obrazovce - mě teda, ale nic neobjevuje - tak jsem si stáhla nějaký prográmek, který to prý umí zjistit, ale těm názvům a nformacím, které to ukazuje moc nerozumím.

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    zkusil bych Everest http://www.lavalys.com/support/downloads jeste to lze identifikovt pri postu podle textu dole nebo odsroubovanim bocnice pc - na mb je primo napsno oznaceni desky

    edit: jeste rychlejsi by mohl byt cpu-z, zalozka mainboard http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_154.zip

  10. #10
    Neregistrovaný

    to je ntb, při postu znamená co? zkusím ten everest. děkuju

  11. #11
    Neregistrovaný

    to je ten prográmek ale které údaje z té karty mainboard?

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zespoda toho booku neni zadna samolepka s ozncenim modelu?

    edit: na noteboocich je identifikace vcelku problematicka, ac obrazek ukazuje G60J jednolo se ve skutecnosti o G51J3D



  13. #13
    Neregistrovaný

    Manufacturer: Fujitsu Siemens
    Model: AMILO Li 1720 Rev.A
    Chipset:ATI RS400/RC400/RC410 rev. 01
    Southbridge: ATI SB 400

    BIOS:Phoenix
    Version:R01-A0M
    Date: 5/29/06

  14. #14
    Neregistrovaný

    to amilo Li 1720 i je na samolepě ze spodu

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-02-2011, 15:12
  2. nevim jaky mam koupit kabel
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-02-2011, 22:03
  3. Xonar DX - problémy, nevím si s tím rady
    Od Eso Rimmer v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 11-10-2008, 00:00
  4. Problémy s PC (HW/SW): nevim proc
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 11-01-2008, 09:20
  5. LCD: 22" LCD View sonic nevim jaky PLS help:)
    Od komisar.durex v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-02-2007, 21:40