Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 45

Téma: Crysis

  1. #31
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Tak Crysis je venku pánové, alespoň nelegálně .

    Citace Původně odesláno od warezblog.cz
    Naprosto šokující release vyvedla před chvílí grupa Razor1911. Jedná se o nejočekávanější akční hru roku Crysis. Hra je cracknutá původně s ochranou SecuRom. Hra oficiálně vyjde až 16.11.
    No nevím, ale v Cryteku asi mají radost .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Joo Crysis je venku a navic s ceskymi titulky tak to je fakt rofl... Napred demo o par hodin dopredu a ted plna hra o par dni dopredu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    jojo právě sem to vypl a pudu spá, vypadá to fakt supr...
    jen se mi stává že se mi "seká" klávesnice tzn. že mačkám pohyb dopředu a ono se to kousne a já pak několik sekund jdu dopředu..a to je nahovno nevíte čím by ot mohlo být? dělá mi to i u Gothica 3

    ale ta hra vypadá fajnově
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele superdrooper
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    jen se mi stává že se mi "seká" klávesnice tzn. že mačkám pohyb dopředu a ono se to kousne a já pak několik sekund jdu dopředu..a to je nahovno nevíte čím by ot mohlo být? dělá mi to i u Gothica 3
    Od minulého týdne mám novou PowerColor X1950GT (575/1280 Mhz) a dělá mi to samé. Děje se to naprosto náhodně a né moc často s velice proměnlivou intenzitou, takže to zatím moc neřeším. Pro nápravu mě někdy stačí jen posečkat nějakou chvíli na stejném místě, jindy prostě ze hry vyskočím a znovu zapnu. Ovladače mám 7.10. Jakou máte verzi ovladačů?
    Naposledy upraveno uživatelem superdrooper: 12-11-2007 v 12:58
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od superdrooper Zobrazit příspěvek
    Od minulého týdne mám novou PowerColor X1950GT (575/1280 Mhz) a dělá mi to samé. Děje se to naprosto náhodně a né moc často s velice proměnlivou intenzitou, takže to zatím moc neřeším. Pro nápravu mě někdy stačí jen posečkat nějakou chvíli na stejném místě, jindy prostě ze hry vyskočím a znovu zapnu. Ovladače mám 73.10. Jakou máte verzi ovladačů?
    k X1950GT mas ovladace 73.10? asi 7.10 ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele superdrooper
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    k X1950GT mas ovladace 73.10? asi 7.10 ne?
    Sorry, máš recht, už jsem to opravil. Předtím jsem měl nVidii, tak jsem zvyklý na čtyři číslice :-) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Mam orginalni DVD Crysis a nerad bych si ho zničil. Dá se udělat nějaký klon nebo něco podobného. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Heh, končí to demo útokem ufona, černou obrazovkou a pak menu nebo mi ta hra spadla?:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Heh, končí to demo útokem ufona, černou obrazovkou a pak menu nebo mi ta hra spadla?:-)
    Bud tak opravdu konci demo, nebo ta hra spadla i me ve stejny okamzik .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Tak je to dobré.:-) Jen mě štve, že jsem to musel hrát na 800x600 a minimální detaily... No jo, mobilní HD 2600 není nic moc, ale stačí to i na ten Crysis, aby si ho člověk zahrál. Každopádně kupovat ho nebudu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Tak je to dobré.:-) Jen mě štve, že jsem to musel hrát na 800x600 a minimální detaily... No jo, mobilní HD 2600 není nic moc, ale stačí to i na ten Crysis, aby si ho člověk zahrál. Každopádně kupovat ho nebudu.
    Nj zas tolik mě to nechytlo na zahrání gud, ale byli jiné hry a jsou co mě chytli více. V současnoti teda už moc ne, nějak jednou a dost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Aytech
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    482

    Nevim, ja jsem Crysis jeste nehral, ale po skusenosti s Far Cry nejak se obavam ze budu zase sklaman. Nejvic me tam stval system checkpointu a super sluch botu kteri te slyseji i kdyz lezis por kerem 100 metru od nich. Myslim ze v ti serii Half Life nebo Chrom bude zajimavejsi. Zahral jsem to na Roadshow nVIDIA, ale moc nezabralo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér Avatar uživatele FAJN-TOM
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    63

    první patch má vyjít až příští rok
    http://planetcrysis.gamespy.com/View...es.Detail&id=3
    nejdříve psali že do konce listopadu bude první patch a nakonec až na nový rok
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér Avatar uživatele FAJN-TOM
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    63

    Patch 1.1 už je nějakou dobu venku tam se chci zeptat jestli jste zaznamenali zlepšení. Jediný čeho jsem si všiml je možnost zapnout vertikální synchronizaci a nějaký Motion Blur. A ještě když zapnete Kvalitu stínu na střední tak se vám zapne Kvalita následných uprav na vlastní
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Já to tam dal rovnou, tak nevím. Ale zdá se mi, že druhá půlka (od toho, jak se v té jeskyni otevřou ty vrata do té mimozemské věže) je nějak moc špatně optimalizovaná či co, protože do té doby mi to běželo dobře (čili vždycky nad 10 FPS) na vysoké detaily, ale když jsem se díval do těch vrat, spadlo to na 0,0 - 0,7 FPS. Řešením bylo dát kvalitu textur na střední, zbytek stále vysoké. Na tu kartu slušné, ale i tak...když jede půlka naplno

    Jinak jsem měřil využití paměti, 256 MB na kartě bylo zaplněno téměř hned, místy to pak i s těmi daty odSWAPovanými do systémové RAM bralo až přes 450 MB (hrál jsem při 1024 x 768). Takže když to vidím, tak si prosím nechte to "na malé rozlišení 256 MB". Radeon HD 3850 by to zvládl na vysoké detaily i při 1280 x 1024, možná dokonce i s vyhlazováním. To už by pomalu začalo SWAPovat i s 512 MB, což znamená jediné - i když je asi řada her s lepším enginem, kde to nebere tolik, 256 MB je i tak prostě out...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. CRYSIS 3
    Od Deee-aN v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 14-06-2013, 19:31
  2. Crysis 2 Multiplayer
    Od Commanderwar v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2013, 21:42
  3. Crysis ako ďalej?
    Od Nefro v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-10-2009, 16:02
  4. Crysis
    Od :o) v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-03-2008, 10:37