Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: nejde mi pripojit iso k virtualboxu

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    169

    Zdravim,
    snazim se dle navodu rozjet virtual box, ale nejak se mi nedari v nastaveni virtualniho pc pripojit cd, zadnou takovou moznost v levym menu nemam Nevite co delam spatne?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek.PNG 
Zobrazení: 151 
Velikost: 55.0 KB 
ID: 16476  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Napřed vytvoříš virtuální pc a potom v jeho vlastnostech v CD-Rom mechanikách vybereš iso které chceš připojit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    169

    Ahoj ,diky za odpoved. Dyt to jsem ale udelal... V přispevku mam v priloze screen shot... Ve vlastnostech toho pc vubec nemam polozku CD...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Výst?ižek.PNG 
Zobrazení: 135 
Velikost: 55.0 KB 
ID: 16478  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    No jo, už to vidím. Teď jsem to kontroloval u sebe a u každé virtuánlí mašiny mám proti tobě navíc ještě CD/DVD a Disketu.

    PS:
    Co tohle?
    http://www.kkoncepts.net/node/106
    Naposledy upraveno uživatelem mstejska: 21-04-2010 v 09:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    169

    Aha, diky... nejsem dobry anglictinar a s translatorem to neni uplne srozumitelne, co mam tedy prosim udelat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od matata Zobrazit příspěvek
    Aha, diky... nejsem dobry anglictinar a s translatorem to neni uplne srozumitelne, co mam tedy prosim udelat?
    Teď jsem to četl a melo by to řešit problém pouze na linuxu.
    šlo o to nastavit systemovou proměnnou VBOX_CDROM před startem virtualboxu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    169

    hmm, tak to je fakt v pytli
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    169

    musim nekde delat neco blbe... zkousel jsem ted na starsim pc s XP (predtim jsem zkousel na wim 7) nainstalovat virtual box, vytvoril jsem disk, pc a v nastaveni oprat zalozku cd nemam... Poslete mi prosim nejakou starsi veerzi virtual b. ktera vam funguje. Fakt netusim kde je problem. Napada vas neco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Tady jsou i staré verze
    a ve VirtualBoxu v3.0.8 mi to jde (teď ho mám nainstalovaný)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Tommula
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    233

    ja tady mam rozjetou 3.1.6 a vse slape tak jak ma.. coz ale ti asi nepomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    169

    hmm, tak ani starsi verze tam tu zalozku.... to je fakt zahada, ze mi to neslo ani na tom starsim pocitaci... Kde muzu delat chybu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    169

    ta kprimo ve foru Virtual boxu mi poradili, ze by to melo byt primo v zalozce uloziste (viz priloha), jak tam ale pripojim obraz to je mi zahadou... Poradte prosim.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: v2.PNG 
Zobrazení: 169 
Velikost: 54.5 KB 
ID: 16479  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    169

    tak uz se to povedlo, ale pri pokusu o instalaci win 7 64 bit to hlasi toto, jde to nejak nastavit aby bylo virtualni cpu funkci pro 64 bit system?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: v3.PNG 
Zobrazení: 139 
Velikost: 47.0 KB 
ID: 16480  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    V biosu je potřeba nastavit podporu pro HW virtualizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde se připojit k wifi
    Od G.i.k v sekci Sítě
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-01-2013, 19:13
  2. Software: nejde připojit HDD přes usb
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2012, 20:20
  3. Nejde pripojit externi hdd
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-03-2011, 00:50
  4. Nejde mi připojit HDD přes USB k DVD... :o(
    Od borskej v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2010, 13:28
  5. Externí HDD: Externi HDD nejde připojit
    Od kanabis v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 24-07-2009, 10:56