Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: Zdroj pre GTS 250

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    23

    Dobrý deň.
    Plánujem si upragradnúť svoj starý počítač grafikou GTS 250...

    Kód:
    http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1161
    ... ale neviem, či na ňu budem mať dostatočný zdroj, resp. ASUS A-45GA 450W...

    Kód:
    http://www.alza.sk/pocitacovy-zdroj-asus-a-45ga-450w-d74061.htm
    Niekde som sa dočítal, že táto grafická karta je prijateľná aj pre svoju nízku spotrebu zdroja, preto ma zaujala. No na druhej strane by som sa rád spýtal tu niekoho z Vás, či nemáte s touto kartou nejaké osobné skúsenosti...

    Tu je ešte nejaké dodatočné info o mojej zostave:
    procesor: Core2Duo 1.8Ghz
    RAM: 2GB DDR2 800
    súčasná graf. karta: Radeon X1950 Pro 512MB DDR3 PCI-E

    Ďakujem.
    A.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Pokud je zdroj v pořádku, grafickou kartu "utáhne" bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Karta má relativně nízkou spotřebu, oproti současným novým kartám nVidie ano, oproti ATinám je to už horší. Zdroj ji utáhne. Nějaký důvod proč přesně tuhle kartu? Za kolik ji chceš koupit? O ATi/AMD jsi neuvažoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Karta má relativně nízkou spotřebu, oproti současným novým kartám nVidie ano, oproti ATinám je to už horší. Zdroj ji utáhne. Nějaký důvod proč přesně tuhle kartu? Za kolik ji chceš koupit? O ATi/AMD jsi neuvažoval?
    Prečo práve túto kartu? Sám neviem, moja súčasná karta mi robí blbosti už od nepamäti. Myslím, že sa jednoducho prehrieva...
    Apropo, tento problém som tu riešil už skoro pred troma rokmi:

    Kód:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=13914
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    ATi už dávno nie je problémová značka... ja by som volil Asus Formula 5750 512mb má skoro o polovicu menšiu spotrebu a bude aj príjemne tichá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Andyno Zobrazit příspěvek
    Prečo práve túto kartu? Sám neviem, moja súčasná karta mi robí blbosti už od nepamäti. Myslím, že sa jednoducho prehrieva...
    Apropo, tento problém som tu riešil už skoro pred troma rokmi:

    Kód:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=13914
    Tak v tom vláknu jsem nic o přehřáté grafice nenašel. Ono myslet si můžeš cokoli, ale lepší je teplotu jednoduše změřit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Tak v tom vláknu jsem nic o přehřáté grafice nenašel. Ono myslet si můžeš cokoli, ale lepší je teplotu jednoduše změřit .
    Motherboard: 76

    Kazdopadne kdybys sem hodil screen (zalozka "Sensors") treba z GPU-Z tak ti rekneme hned, jestli je to grafikou...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Tak v tom vláknu jsem nic o přehřáté grafice nenašel. Ono myslet si můžeš cokoli, ale lepší je teplotu jednoduše změřit .
    Priamo o teplote na grafickej karte sa tam nepíše, ale spomenuté problémy s grafikou tam sú. To prehrievanie je len môj laický názor. Kľudne to môže byť sposobené nekompatibilitou s iným hardvérom alebo slabým zdrojom, resp. nevyhovujúci pre moju Radeonku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele 16cmfan
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    2,160

    Citace Původně odesláno od Andyno Zobrazit příspěvek
    Priamo o teplote na grafickej karte sa tam nepíše, ale spomenuté problémy s grafikou tam sú. To prehrievanie je len môj laický názor. Kľudne to môže byť sposobené nekompatibilitou s iným hardvérom alebo slabým zdrojom, resp. nevyhovujúci pre moju Radeonku.
    Ten zdroj je až až silný pre Vašu Radeonku a apropo - ak môžte, tak:

    Kazdopadne kdybys sem hodil screen (zalozka "Sensors") treba z GPU-Z tak ti rekneme hned, jestli je to grafikou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Motherboard: 76

    Kazdopadne kdybys sem hodil screen (zalozka "Sensors") treba z GPU-Z tak ti rekneme hned, jestli je to grafikou...
    Momentálne nie som doma, takže zatiaľ to nemôžem nijako skontrolovať...
    Apropo, mal si na mysli Everest? V ňom sa nachádza nejaká záložka "Senzors"...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Citace Původně odesláno od Andyno Zobrazit příspěvek
    Apropo, mal si na mysli Everest? V ňom sa nachádza nejaká záložka "Senzors"...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od Andyno Zobrazit příspěvek
    Apropo, mal si na mysli Everest? V ňom sa nachádza nejaká záložka "Senzors"...?
    Ee, myslel jsem GPU-Z (zde ke stazeni http://www.svethardware.cz/forum/dow...do=file&id=218), zalozku "Sensors", hodnotu "GPU Temperature" (x1950 by uz monitoring mel podporovat)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    23

    Ďakujem. Vyskúšam len čo prídem domov a postnem sem screenshot...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,141

    Citace Původně odesláno od Andyno Zobrazit příspěvek
    Ďakujem. Vyskúšam len čo prídem domov a postnem sem screenshot...
    Postni screen jak bez zátěže, tak v zátěži
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Postni screen jak bez zátěže, tak v zátěži
    Tipujem, že tou záťažou si myslel nejakú náročnú hru...
    Dokáže tento softvér zaznamenať údaje aj bez toho, aby som sa Alt-Tab-oval?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zdroj Fortron Blue Storm II 500W
    Od puke v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 10-05-2013, 08:34
  2. Zdroj pre pc 24/7
    Od niqueo v sekci Zdroje
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-04-2013, 14:23
  3. Zdroj pro GTX 460 SLI?
    Od kilianek v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-12-2011, 12:17
  4. ITX zdroj
    Od tonda.neumann v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-11-2010, 22:07
  5. Co je to za zdroj?
    Od a8nr v sekci Zdroje
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2007, 14:49