Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Obrázky složek - ikony

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    4

    Dobry den,

    stáhnul jsem si do TuneUpu balík ikon a všecko je OK, až na složky kde jsou obrázky atd.. prostě potřebuju zrušit "Obrázky složek" (aby se mi tam nezobrazovaly) ale nikde to nemůžu najít .. dík za odpovědi.

    BTW/ mam Win7 Home 32bit
    Naposledy upraveno uživatelem shifth: 04-07-2010 v 21:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Jedine manualne zmenit ikonu v souboru desktop.ini
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    nejsem ted na 7,ale myslim ze v nastaveni je funkce zobrazovat nahledy slozek,nekde jsem to snad zahlidnul,ale uplne jist si nejsem ,to myslim chtel,aby se mu zobrazovala jen ikona slozky,a ne nahled co je v ni
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    No ale ona se ukazuje ikona, nikoliv nahledy - ty se zobrazuji az kdyz ses ve slozce
    Napr. u slozek Fotky, Ostatni, SketchUp jsou zmeneny ikony, ostatni slozky = nahledy. Pokud vlezes do slozky "User" tak uvidis na obrazcich taky jen ikonu, nikoliv nahledy. Navic kdyz vypne nahledy tak je vypne natvrdo a vsude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    tznamena? tak ted jsi to tak zamotal ze vlastne nevim co chce

    ja myslel ze jde o to aby byly vsude jen ty zluty slozky,a vsechny stejny,bez toho aby zobrazovaly co je uvnitr,nebo to blbe chapu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    No tak ja to pochopil tak, ze si chce zmenit ikonu slozky Obrazky - pokud ji zmeni tak se logicky nebudou zobrazovat nahledy, ale jen ikona (viz. ten 2. obrazek)... Pokud myslel to druhy tak v tom bych nevidel problem, tedy pokud umi kliknout hned na to prvni tlacitko co je v okne... to uz je ale pod moji uroven
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    4

    Já sem upnu screen aby jste to lepe pochopili ..


    Chci aby to vypadalo tak jak nalevo ... ( v tom nalevo nejsou obrazky jen prazdna slozka a v tom napravo jsou obrazky )

    Klidne vypnu i ty nahledy slozek NATVRDO jak to tu psal někdo nahoře, ale nevím jak ?

    edit/ (tak jak to vidite napravo na tom obrazku tak tak to dela u kazdy slozky co vytvorim a dam do ni obrazek .. )
    Naposledy upraveno uživatelem shifth: 05-07-2010 v 15:04
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele lexxxa
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    717

    tak je to tohle,otevri nejakou slozku-nástroje-možnosti slozky a pznac zatrzitko viz screen

    ja to vedel ze to tam je i jsem to dobre pochopil

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    4

    Jo, to funguje .. ale zase u obrázků to ukazuje ikonu JPG a ne toho obrázku xD já si navymýšlím .. ale to už asi nejde co ? .. jinak dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    No tak vsechno jde - tvuj problem by nejsnadneji vyresilo nahrazeni ikony v imageres.dll za tu cernou - a muzes si nechat zapnuty nahledy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    4

    Jo, tak to je dobrý .. ale já jsem pako že nevím jak to v tom imageres.dll změnit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,158

    Staci pouzit editor ikon/knihoven a zamenit ikonu...
    Odpovídat lze po přihlášení